Een Map Met Een Fout Verwijderen

Inhoudsopgave:

Een Map Met Een Fout Verwijderen
Een Map Met Een Fout Verwijderen

Video: Een Map Met Een Fout Verwijderen

Video: Een Map Met Een Fout Verwijderen
Video: Bestanden en mappen verwijderen en terughalen 2024, Mei
Anonim

Vanwege NTFS-fouten op de harde schijf is het Windows-besturingssysteem soms niet in staat om zelf enkele mappen te verwijderen. In dit geval stelt het besturingssysteem de gebruiker op de hoogte van een fout, meestal met een code zoals 0x00000000.

Een map met een fout verwijderen
Een map met een fout verwijderen

instructies:

Stap 1

Dergelijke mappen kunnen natuurlijk worden verwijderd. Het eerste dat u moet doen, is de map controleren op virussen en deze verwijderen als die er zijn. Daarna moet u proberen alle bestanden in de map te verwijderen, en alleen dan de map zelf. Bestanden die eerder in de map stonden, moeten uit de prullenbak worden gewist.

Stap 2

Als zelfs een lege map niet kan worden verwijderd, probeer dan een willekeurig teken in de naam te wijzigen. Klik met de rechtermuisknop op het mappictogram en selecteer Naam wijzigen in het contextmenu en voer vervolgens de nieuwe gewijzigde naam in. Probeer vervolgens de map opnieuw te verwijderen.

Stap 3

Als u de hierboven beschreven bewerkingen hebt uitgevoerd, maar de map niet is verwijderd, gebruikt u het gratis hulpprogramma Unlocker. Met dit programma kunt u bestanden en mappen verwerken die voor de gebruiker zijn vergrendeld. Nadat u Unlocker hebt geïnstalleerd, klikt u op de map die u wilt verwijderen, klikt u met de rechtermuisknop en selecteert u "Unlocker". In het programmadialoogvenster ziet u een lijst met systeemprocessen die voorkomen dat de map wordt verwijderd. Beëindig deze processen en verwijder het bestand.

Stap 4

Unlocker is in staat om bestanden en mappen te verwijderen die door een andere applicatie worden gebruikt, evenals de toegang waartoe wordt geweigerd of geweigerd. Unlocker werkt ook wanneer de schijf vol is of tegen schrijven is beveiligd, wanneer het bestand door een ander programma wordt gebruikt en wanneer het delen van mappen wordt verbroken.

Aanbevolen: