Hoe De Bootloader Te Veranderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Bootloader Te Veranderen
Hoe De Bootloader Te Veranderen

Video: Hoe De Bootloader Te Veranderen

Video: Hoe De Bootloader Te Veranderen
Video: Android Power User: What is the Bootloader? | Pocketnow 2024, Mei
Anonim

Nadat u extra software op uw computer hebt geïnstalleerd om gemakkelijker gegevens van internet te kunnen downloaden, is het het beste om de integratie met de browser onmiddellijk te configureren om er bestanden mee op te slaan.

Hoe de bootloader te veranderen
Hoe de bootloader te veranderen

instructies:

Stap 1

Download elk programma voor het downloaden van bestanden dat handig en geschikt voor u is. Het is het beste om dergelijke programma's te downloaden van de officiële sites. Beperk jezelf bij het kiezen niet tot een of twee opties, want er zijn veel programma's en ze verschillen allemaal van elkaar in extra functionaliteit.

Stap 2

Registreer het softwareproduct indien nodig na installatie op de officiële website.

Stap 3

Open uw browser. Ga naar de pagina met de link naar het bestand dat je nodig hebt. Klik erop. Selecteer in het menu met opstartopties dat verschijnt "Openen met …" en klik op de bladerknop.

Stap 4

Selecteer de geïnstalleerde bootloader uit de lijst met programma's, als deze er niet is, geef dan de map op. Meestal worden programma's geïnstalleerd in de map Program Files op uw lokale schijf. Vink het vakje "Gebruiken voor alle bestanden van dit type" in het browservenster aan. Houd er tegelijkertijd rekening mee dat u voor elk type bestand afzonderlijk deze actie bij de eerste download moet uitvoeren.

Stap 5

U kunt de bootloader ook wijzigen tijdens de eerste installatie van het programma, hiervoor selecteert u, wanneer u het voor het eerst opent, de bootloader als de belangrijkste methode voor het downloaden van bestanden. Veel van hen hebben ook gedetailleerde instellingen in het configuratiemenu, maak hiervoor eerst vertrouwd met de programma-interface en ontdek welk menu-item verantwoordelijk is voor het uitvoeren van bepaalde acties.

Stap 6

Wanneer u bestanden downloadt met een speciaal programma, stelt u de downloadprioriteit, snelheid, volgorde en aantal bestanden in, evenals aanvullende instellingen. De functionaliteit van dergelijke programma's is divers, dus het gebruik ervan zal uw tijd bij het werken op het netwerk aanzienlijk verkorten. In sommige van deze toepassingen zijn ook methoden beschikbaar voor het instellen van automatische downloadmodi.

Aanbevolen: