Hoe De Resolutie Van Fallout 3 . Te Veranderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Resolutie Van Fallout 3 . Te Veranderen
Hoe De Resolutie Van Fallout 3 . Te Veranderen

Video: Hoe De Resolutie Van Fallout 3 . Te Veranderen

Video: E3 2008 - Fallout 3 Trailer 2022, December
Anonim

Games die op pc zijn uitgebracht, hebben bijna nooit voldoende configuratie-opties, omdat het buitengewoon moeilijk is om alle opties voor de systeemparameters en spelerverzoeken te voorzien. Iets soortgelijks gebeurde met Fallout 3, waar het aanpassen van de schermresolutie behoorlijk lastig kan zijn.

Hoe de resolutie van Fallout 3. te veranderen
Hoe de resolutie van Fallout 3. te veranderen

instructies:

Stap 1

Om geen fout te maken bij de keuze, klik met de rechtermuisknop op het bureaublad, selecteer "Eigenschappen" voor Windows XP of "Schermresolutie" voor Windows 7. Bekijk de ingestelde waarde en onthoud deze.

Stap 2

Start het spel en ga naar het menu "Opties" -> "Video". Daar vindt u de optie "Schermresolutie". Je kunt het alleen wijzigen voordat je een nieuw spel laadt (d.w.z. vanuit het hoofdmenu). Daarnaast is het aantal resolutie-opties strikt beperkt en zijn er geen ultrahoge resolutie-opties.

Stap 3

Als het direct in het spel wisselen van resolutie tot fouten en vastlopen leidt, gebruik dan de launcher. Er zijn twee exe-bestanden in de gamemap: de eerste start games op volledig scherm, de tweede - een klein venster met voorlopige instellingen. Daarin moet u "Video-instellingen" selecteren en de resolutie wijzigen. De superhoge opties in dit menu zijn nog steeds niet ingesteld.

Stap 4

Ga naar de map "Mijn documenten" van de gebruiker die het spel heeft geïnstalleerd. Ga vervolgens naar Mijn games / Fallout 3. Binnenin vind je het falloutprefs.ini-bestand, dat je moet openen met een teksteditor (bijvoorbeeld kladblok). Als u bang bent dat u de inhoud van het bestand zou kunnen beschadigen, maak dan een reservekopie door het te selecteren en afwisselend op de toetsencombinaties Ctrl + C en Ctrl + V te drukken. Vervolgens kunt u het defecte bestand verwijderen en het aangemaakte bestand hernoemen.

Stap 5

Schakel de optie "Zoeken" in en gebruik deze om de combinatie iSize W te vinden. U vindt een aantal parameters: iSizeW = # en iSizeH = #. Voer in plaats van het eerste "rooster" de breedte in pixels (groter) in en in plaats van de tweede - de hoogte (kleiner). Het voordeel van deze methode is dat u alle waarden kunt opgeven, ook superhoge. Experimenteer echter niet met niet-standaard combinaties.

Populair per onderwerp