Hoe De Taal Op Het Toetsenbord Te Veranderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Taal Op Het Toetsenbord Te Veranderen
Hoe De Taal Op Het Toetsenbord Te Veranderen

Video: Hoe De Taal Op Het Toetsenbord Te Veranderen

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Toetsenbordinstelling in WINDOWS 10 wijzigen | 👉 Azerty - Qwerty probleem (Oplossing!) 2023, Januari-
Anonim

Bij het invoeren van tekst vanaf het toetsenbord worden veel gebruikers geconfronteerd met de noodzaak om de taal te wijzigen, bijvoorbeeld om merknamen weer te geven. Er zijn drie manieren waarop u de invoertaal kunt wijzigen.

Van indeling wisselen
Van indeling wisselen

Het is nodig

Persoonlijke computer

instructies:

Stap 1

Wijzig de invoertaal met behulp van de werkbalk. Als je goed oplet, op de werkbalk, bij de klok, is er een taalmenu. Voor sommigen kunnen de letterafkortingen EN of RU worden weergegeven als een indicator, voor anderen kan de taal op zijn beurt worden weergegeven in de vorm van een nationale vlag. Om de invoertaal te wijzigen met behulp van de werkbalk, klikt u met de linkermuisknop op de taalindicator. Er wordt een venster voor u geopend waarin u de gewenste invoertaal kunt instellen.

Stap 2

De taal wijzigen met het toetsenbord. Om de invoertaal met het toetsenbord te wijzigen, hoeft u alleen maar op een combinatie van twee toetsen te drukken - op sommige computers wordt deze functie geactiveerd door op de linker Shift + Alt-toets te drukken, terwijl sommige pc's zijn geconfigureerd om de taal te wijzigen met de linker Ctrl + Alt toetsen. U kunt onafhankelijk de parameter configureren die voor u het handigst is. Klik met de rechtermuisknop op de taalindicator en selecteer "Instellingen". Verder stelt u in het menu "Sneltoetsen" (op verschillende systemen kan de menunaam anders) de gewenste waarde in.

Stap 3

Automatisch avontuur. Laten we een voorbeeld nemen van zo'n programma als Punto Switcher. Het is dit programma dat vandaag de dag de grootste verspreiding heeft gekregen. Het principe van zijn werking is dat bij het invoeren van Latijnse karakters met de Russische taal ingeschakeld, het automatisch de invoermodus omschakelt naar het Engels en vice versa, in het geval van het afdrukken van Russische woorden op de Engelse lay-out.

Populair per onderwerp