Hoe De Betekenis Van De Toetsen Te Veranderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Betekenis Van De Toetsen Te Veranderen
Hoe De Betekenis Van De Toetsen Te Veranderen

Video: Hoe De Betekenis Van De Toetsen Te Veranderen

Video: ZO LEER JE JE TOETS IN 1 DAG! 🤩🤫 2022, December
Anonim

Alle personal computers hebben in de regel een standaard toetsenbordindeling. Voor elke toets is het doel gedefinieerd. De toets linksonder op een toetsenbord drukt bijvoorbeeld altijd de letter "i" af. Maar niet alle mensen passen in het standaardkader. Sommige mensen vinden het misschien niet erg handig om een ​​komma te plaatsen door twee toetsen tegelijk in te drukken. Het is veel gemakkelijker om het gewenste bord met één klik te plaatsen.

Hoe de betekenis van de toetsen te veranderen
Hoe de betekenis van de toetsen te veranderen

Het is nodig

  • - een computer;
  • - toetsenbord;
  • - InetliType Pro-programma;
  • - het internet.

instructies:

Stap 1

Daarom is er een gemakkelijke manier om de betekenis van de toetsen op elk standaard toetsenbord te wijzigen. Om dit te doen, moet u het configuratiescherm openen via de knop "Start" en daar het tabblad "Toetsenbord" selecteren.

Stap 2

Er wordt een venster voor u geopend waarin u het tabblad "Sleutelinstellingen" moet selecteren. In het geopende venster kunt u in de lijst de toetsen bekijken die opnieuw kunnen worden geconfigureerd zonder een speciaal programma. Kies een sleutel uit de lijst, klik op "Configureren". Volg daarna de aanwijzingen van de computer. Het is echter de moeite waard om alle gewijzigde sleutels te onthouden, omdat u later eenvoudig in de war kunt raken. Begin door ze op een stuk papier te schrijven.

Stap 3

Om de betekenis van andere niet-vermelde sleutels te wijzigen, moet u het programma InetliType Pro uitvoeren. Als je dit programma niet hebt, kun je het downloaden van de officiële website van Microsoft www.microsoft.com. Controleer op het tabblad 'Sleutelinstellingen' dat wordt geopend of het toetsenbordmodel correct is opgegeven. Het is noodzakelijk om deze bewerking uit te voeren, omdat de set toetsen, waarvan de betekenis kan worden gewijzigd, afhangt van het toetsenbordmodel

Stap 4

Als uw model daar niet wordt vermeld, opent u het tabblad "Wijzigen". Zoek het gewenste toetsenbord in de lijst en klik op "Ok". Kijk op de voor- of achterkant voor de naam van het toetsenbord. Meestal staat de naam helemaal onderaan op de voorkant van het toetsenbord.

Stap 5

Open vervolgens het dialoogvenster Sleutel opnieuw toewijzen, selecteer een nieuwe sleutelwaarde die voor u geschikt is. Bevestig de geselecteerde opdracht met de knop "OK". De sleutel is nu gewijzigd. Maar het wijzigen van de waarde van een sleutel is niet altijd mogelijk. Het hangt af van het besturingssysteem dat op uw computer is geïnstalleerd. Windows Vista biedt dergelijke functies bijvoorbeeld niet, dus het is de moeite waard om speciale aandacht aan deze factor te besteden.

Populair per onderwerp