Een Begroeting Op Een Computer Wijzigen

Inhoudsopgave:

Een Begroeting Op Een Computer Wijzigen
Een Begroeting Op Een Computer Wijzigen

Video: Een Begroeting Op Een Computer Wijzigen

Video: Een Begroeting Op Een Computer Wijzigen
Video: taal wijzigen in Windows 10 2024, April
Anonim

Veel Windows-gebruikers hebben een vraag over het wijzigen van het welkomstscherm voor opstarten. Het is vrij eenvoudig om dit te doen, de operatie duurt nog geen tien minuten.

Een begroeting op een computer wijzigen
Een begroeting op een computer wijzigen

instructies:

Stap 1

Er zijn verschillende manieren om de Windows Xp-begroeting te vervangen. De eenvoudigste is om de vervanging van de inscriptie aan het programma toe te vertrouwen. U kunt LogonStudio, TuneUp Utilities of Resource Hacker gebruiken om de begroeting te vervangen. Resource Hacker is hier het meest geschikt voor, je kunt het hier downloaden https://www.angusj.com/resourcehacker/reshack.zip Installeer het programma en voer het bestand ResHacker.exe ui

Stap 2

Open de Windows-map, zoek daar de directory system32 en open deze. Zoek in de map het bestand logonui.exe, het is verantwoordelijk voor de interface van het besturingssysteem bij het inloggen. Links in het programmavenster wordt een map geopend, ga naar beneden, zoek de map 1049 en open deze.

Stap 3

Waarden tussen aanhalingstekens verschijnen in het venster aan de rechterkant, ze kunnen allemaal worden gewijzigd. U moet de regel "Welkom" wijzigen. Zet tussen aanhalingstekens wat u op het welkomstscherm wilt zien wanneer u uw computer aanzet. In hetzelfde venster kunt u andere labels wijzigen, bijvoorbeeld de woorden "Voer wachtwoord in", "Zet de computer uit" of "Wachtwoordhint". U kunt ook de lettergrootte of het lettertype zelf vergroten of verkleinen.

Stap 4

Nadat u de wijzigingen hebt aangebracht, klikt u op de knop Script compileren bovenaan het venster, klikt u op de knop "Opslaan als", noem het logonui.exe en selecteer een opslaglocatie, bijvoorbeeld op uw bureaublad. Open vervolgens de Windows-map, zoek de system32-map erin. Kopieer het bestand logonui.exe van daaruit naar een aparte locatie. Dit wordt gedaan om het originele bestand dat u hebt gewijzigd te behouden. In dat geval kunt u alle aangebrachte wijzigingen ongedaan maken. Het vervangen van bestanden kan ook worden verstoord door Windows Bestandsbeveiliging, dat systeembestanden beschermt tegen directe bewerking.

Stap 5

Kopieer het bestand logonui.exe van het bureaublad naar twee mappen. Eerst naar de map dllcache, die zich in de map system32 bevindt en vervolgens rechtstreeks naar de map system32. Onmiddellijk na de vervanging verschijnt een bericht van Windows Bestandsbeveiliging waarin u wordt gevraagd om de systeembestanden te herstellen, beide keren weigeren. Start uw computer opnieuw op en geniet van uw wijzigingen.

Aanbevolen: