Hoe U De Achtergrond Van Uw Begroeting Kunt Wijzigen

Inhoudsopgave:

Hoe U De Achtergrond Van Uw Begroeting Kunt Wijzigen
Hoe U De Achtergrond Van Uw Begroeting Kunt Wijzigen

Video: Hoe U De Achtergrond Van Uw Begroeting Kunt Wijzigen

Video: Hoe U De Achtergrond Van Uw Begroeting Kunt Wijzigen
Video: hoe kun je google achtergrond veranderen 2024, April
Anonim

Het Windows 7-besturingssysteem heeft een modern grafisch ontwerp en een verscheidenheid aan opties voor aanpassing. Dit systeem heeft een zeer gebruiksvriendelijke interface, maar niet alle elementen kunnen eenvoudig naar believen worden gewijzigd. Dergelijke elementen omvatten de achtergrondafbeelding op het welkomstscherm wanneer het systeem opstart, wanneer het nodig is om een gebruiker te selecteren.

Hoe u de achtergrond van uw begroeting kunt wijzigen
Hoe u de achtergrond van uw begroeting kunt wijzigen

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - beheerdersrechten.

instructies:

Stap 1

Om de achtergrondbegroeting op uw computer te wijzigen, moet u het systeem op een iets minder dan standaard manier configureren. We kunnen met het volste vertrouwen zeggen dat deze operatie enige wijziging van de standaard systeembestanden in het besturingssysteem inhoudt. Klik op de knop "Start", selecteer "Uitvoeren" en voer de opdracht regedit in de regel in, druk op de enter-knop op het toetsenbord. Het venster Register-editor verschijnt.

Stap 2

Vouw in het linkerdeel van het editorvenster achtereenvolgens het pad HKEY_LOCAL_MACHINE Software Microsoft Windows CurrentVersion Authentication LogonUI Background uit door met de linkermuisknop op de driehoekjes naast de namen van de padmappen te klikken.

Stap 3

Vouw de map Achtergrond uit en ga naar de rechterkant van het venster. Klik met de rechtermuisknop op een lege ruimte en selecteer "Maken". Selecteer DWORD (32-bit) in het vervolgkeuzemenu en geef de parameter OEMBackground een naam. Wijs vervolgens de waarde "1" toe. U kunt de register-editor sluiten.

Stap 4

Nu moet je je achtergrondafbeelding plaatsen op de plaats waar het besturingssysteem gewend is ernaar te zoeken. Volg pad C: WindowsSystem32oobeinfoackgrounds. Hernoem je afbeelding backgroundDefault.

Stap 5

U hoeft alleen uw computer opnieuw op te starten en het resultaat van uw acties te controleren. De afbeelding van uw keuze verschijnt nu op de achtergrond van Windows Welcome. Over het algemeen kunnen we zeggen dat het veranderen van de achtergrond van de begroeting op de computer niet zo moeilijk is. Het belangrijkste is om geen fout te maken met het register, omdat u de werking van het hele besturingssysteem kunt verstoren.

Aanbevolen: