Hoe Een Foto Op Een Begroeting Te Plaatsen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Foto Op Een Begroeting Te Plaatsen
Hoe Een Foto Op Een Begroeting Te Plaatsen

Video: Hoe Een Foto Op Een Begroeting Te Plaatsen

Video: Hoe Een Foto Op Een Begroeting Te Plaatsen
Video: Hoe moet ik liken 2024, Mei
Anonim

De start van het Windows-besturingssysteem gaat gepaard met het verschijnen van een welkomstvenster. Niet alle gebruikers houden van het standaard inlogvenster, maar het is heel goed mogelijk om dit te wijzigen met speciale hulpprogramma's.

Hoe een foto op een begroeting te plaatsen
Hoe een foto op een begroeting te plaatsen

Noodzakelijk

  • - TuneUp Utilites-programma;
  • - LogonStudio-programma;
  • - Resource Hacker-programma;

instructies:

Stap 1

Er zijn verschillende hulpprogramma's die u kunt gebruiken om het welkomstscherm te wijzigen. Het programma TuneUp Utilites is zeer eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken. Hiermee kunt u veel Windows-instellingen wijzigen, waaronder het uiterlijk van het opstartscherm en het welkomstscherm (inlogscherm). Het programma kan van internet worden gedownload.

Stap 2

Installeer TuneUp-hulpprogramma's. Open na de installatie: "Start" - "Alle programma's" - "TuneUp Utilites" - "Alle functies" - "Style Tune". Selecteer in het geopende venster "System start" - "Login window". Klik op de knop Toevoegen en selecteer Downloaden van internet. Uw standaardbrowser opent automatisch een pagina met verschillende welkomstschermopties.

Stap 3

Selecteer de afbeelding die u leuk vindt, deze wordt automatisch in het programma ingevoegd. Klik op de knop Toepassen. Er verschijnt een venster waarin u wordt gevraagd om te kiezen of u de bestaande inscripties in het Russisch wilt laten of de inscripties die bij de nieuwe afbeelding horen, wilt invoegen. U kunt proberen de Russische inscripties te laten staan, maar tijdens het laden worden ze mogelijk niet correct op de pagina geplaatst - bijvoorbeeld gedeeltelijk buiten de randen. Klik op de knop "Toepassen", het welkomstscherm wordt gewijzigd. Als het geïnstalleerde inlogscherm u niet bevalt, kunt u altijd terugkeren naar de standaardinstellingen door op de knop "Standaard" te klikken.

Stap 4

Gebruik LogonStudio om het welkomstscherm te wijzigen. Het is heel eenvoudig om ermee te werken: installeer en voer het programma uit, in het venster dat wordt geopend, zijn er verschillende opties voor het vensterontwerp. Kies uit de beschikbare afbeeldingen of pas uw eigen afbeeldingen aan. Op internet zijn een groot aantal mooie welkomstschermen te vinden. Het nadeel van LogonStudio is dat het programma niet werkt op sommige versies van Windows, vaker illegale versies.

Stap 5

Er is nog een andere optie om het welkomstvenster te wijzigen - met behulp van het programma Resource Hacker. Open het Logonui.exe-bestand erin, het bevindt zich in de map Windows / System32. Zoek in het geopende bestand de map Bitmaps, sectie 100. Hier wordt de afbeelding van het welkomstscherm opgeslagen. Vervang het door uw eigen in *.bmp-indeling en sla de wijzigingen op. Maak een back-up van Logonui.exe voordat u ermee gaat werken.

Aanbevolen: