Een Begroeting Maken In Windows XP

Inhoudsopgave:

Een Begroeting Maken In Windows XP
Een Begroeting Maken In Windows XP

Video: Een Begroeting Maken In Windows XP

Video: Как превратить Windows 10 в Windows XP? 2022, November
Anonim

Als u wilt dat uw computer tot in elk detail naar uw wens wordt aangepast en uw persoonlijkheid weerspiegelt, kunt u de standaard Windows-labels wijzigen - een persoonlijke begroeting instellen. Om dit te doen, moet u enige kennis opdoen over hoe u dit eenvoudig, snel en zonder het systeem in gevaar te brengen.

Een begroeting maken in Windows XP
Een begroeting maken in Windows XP

Noodzakelijk

computer met internettoegang

instructies:

Stap 1

Bron hacker downloaden. Met zijn hulp kunt u alle beschikbare bronnen in uitvoerbare bestanden wijzigen, inclusief verschillende inscripties, waartoe de inscriptie "Greeting" behoort.

Stap 2

Pak het archief uit met het programma en voer het bestand ResHacker.exe uit. Selecteer in het geopende venster Bestand - Openen. Selecteer daar de Windows-map -> system32 en zoek het bestand logonui.exe. Zoek verder aan de linkerkant van het scherm het bestand met het "tandwiel"-pictogram en de naam 1049 (zie afbeelding)

Stap 3

Verander het bijschrift "Welkom" in wat je daar wilt zien, bijvoorbeeld "Goedemorgen!" of iets dergelijks Houd er rekening mee dat de aanhalingstekens moeten worden achtergelaten. Indien gewenst kunt u andere labels (zie mappen 1, 2, 3) in de afbeelding wijzigen. Nadat u het bijschrift hebt vervangen, drukt u op de knop Script compileren en selecteert u Bestand -> Opslaan als. En sla het bestand ergens op waar u het gemakkelijk kunt vinden (bijvoorbeeld op uw bureaublad) met de naam logonui.exe. Bewaar het niet waar het was!

Stap 4

Ga naar Deze computer - Windows-map -> system32. Maak een reservekopie van het originele logonui.exe-bestand en sla het ergens op in een nieuwe map. Neem daarna uw gewijzigde bestand en kopieer naar Windows -> system32 en Windows -> system32 -> dllcashe. Selecteer in beide gevallen "Vervangen" in het venster dat wordt geopend. Onmiddellijk na het vervangen wordt een bericht van Windows Bestandsbeveiliging geopend waarin u wordt gevraagd het originele bestand te herstellen. Geef het op en start uw computer opnieuw op

Populair per onderwerp