Een Begroeting Verwijderen

Inhoudsopgave:

Een Begroeting Verwijderen
Een Begroeting Verwijderen

Video: Een Begroeting Verwijderen

Video: Een Begroeting Verwijderen
Video: Tekeningen op de muur verwijderen | Vraag het aan Liesbeth | Het Poetsbureau 2024, Mei
Anonim

Veel factoren zijn van invloed op de opstartsnelheid van het Windows XP-besturingssysteem: de aanwezigheid van programma's in de opstartlijst, de weergave van het welkomstscherm en de hardware zelf hebben tot op zekere hoogte invloed op het opstarten. Voor degenen die de weergave van het welkomstscherm willen uitschakelen tijdens het laden van het besturingssysteem, zijn er verschillende stappen die hieronder worden beschreven.

Een begroeting verwijderen
Een begroeting verwijderen

Noodzakelijk

Besturingssysteem Windows XP

instructies:

Stap 1

Om de optie om het welkomstscherm weer te geven uit te schakelen, gaat u naar het menu "Start", in het menu dat wordt geopend, selecteert u het item "Configuratiescherm". Afhankelijk van de instellingen kan het gedeelte "Configuratiescherm" worden opgeroepen door te klikken of weergegeven als een uitgebreide lijst in het menu "Start". Selecteer in het geopende venster of in de lijst "Gebruikersaccounts".

Stap 2

Klik in het venster "Gebruikersaccounts" op de link "Gebruikersaanmelding wijzigen". In dit venster worden twee opties weergegeven:

- gebruik de welkomstpagina;

- gebruik snelle gebruikerswisseling.

Stap 3

Om de weergave van het welkomstscherm uit te schakelen, moet u het eerste item uitschakelen. De tweede parameter wordt automatisch inactief, omdat: het is onmogelijk om gebruikerskeuzes te maken zonder een welkomstscherm. Klik op de knop "Parameters toepassen" om de wijzigingen op te slaan of klik op de knop "Annuleren" als u de wijzigingen die u in de systeeminstellingen hebt aangebracht niet wilt opslaan.

Stap 4

Als u om de een of andere reden de weergave van het welkomstscherm niet kunt uitschakelen met de standaardmiddelen van het besturingssysteem, kunt u proberen de weergave van het welkomstscherm aan te passen met speciale programma's. Bijvoorbeeld XP Tweaker Russian Edition-software. Met behulp van dit programma kunt u niet alleen de weergave-instellingen wijzigen, maar ook vele andere parameters.

Stap 5

Nadat u het programma hebt geïnstalleerd en gestart, gaat u naar het gedeelte "Systeem" (pictogrammen in het linkerdeelvenster) en vervolgens naar het tabblad "Systeem opstarten". In het blok "Inloggen" bevinden zich verschillende parameters waarvan de waarde kan worden gewijzigd. U moet de parameters "Gebruik de welkomstpagina" en "Gebruik snelle gebruikerswisseling" wijzigen (vink deze items uit). Om de aangebrachte wijzigingen in de configuratiebestanden van het systeem op te slaan, klikt u op de knop "Toepassen" en start u de computer opnieuw op.

Aanbevolen: