Hoe Bureaubladpictogrammen Transparant Te Maken

Inhoudsopgave:

Hoe Bureaubladpictogrammen Transparant Te Maken
Hoe Bureaubladpictogrammen Transparant Te Maken

Video: Hoe Bureaubladpictogrammen Transparant Te Maken

Video: Hoe Bureaubladpictogrammen Transparant Te Maken
Video: W10-0006 Bureaublad pictogrammen groter of kleiner maken in Windows 10 2024, April
Anonim

Bijna alle visuele effecten op het bureaublad worden geconfigureerd in de weergave-eigenschappen. Als bijvoorbeeld iedereen weet hoe de afbeelding op de desktop moet worden gewijzigd, zijn sommige van de andere weergaveparameters niet bij iedereen bekend. Niet iedereen weet bijvoorbeeld hoe iconen op het bureaublad transparant moeten worden gemaakt.

Transparante letters
Transparante letters

instructies:

Stap 1

Zet de computer aan en zorg ervoor dat er geen actieve processen op de monitor worden weergegeven, met andere woorden, de gebruiker zou alleen de bureaubladpictogrammen en de achtergrondafbeelding op het beeldscherm moeten zien. Als het scherm het werk van actieve programma's weergeeft, bijvoorbeeld activiteitsindicatoren of de temperatuur van de processor, dan is het beter om ze een tijdje te minimaliseren. U moet ook actieve gadgets verwijderen die op het bureaublad worden weergegeven. Dit alles helpt om visualisatiefouten te voorkomen die kunnen optreden bij het wijzigen van de bureaubladinstellingen.

Stap 2

Nadat het voorbereidingsproces is voltooid, kunt u direct naar het proces gaan om de eigenschappen van bureaubladpictogrammen te wijzigen. Druk op de toetscombinatie "Windows" + "E". Als iemand het niet weet, de "Windows"-toets bevindt zich helemaal onderaan het toetsenbord, de voorlaatste aan de linkerkant. Er staat ook een Microsoft-pictogram op.

Stap 3

Het servicemenu verschijnt. Zoek de regel "Mapopties", ga dan naar de parameter "Bekijken", zoek de parameter "Verborgen bestanden" en vink het selectievakje "Verborgen bestanden weergeven" naast deze parameter aan. Ga dan naar de eigenschappen van de iconen op het scherm. Dit kan eenvoudig worden gedaan door met de rechtermuisknop op het gewenste pictogram te klikken, waardoor het contextmenu van het pictogram wordt geopend.

Stap 4

Selecteer in het contextmenu de optie Eigenschappen. Dit is de onderste optie in het contextmenu. Dat is het, u ging naar de opdracht "Eigenschappen" van de bureaubladpictogrammen. Nu hoeft u alleen nog maar op de optie "Verborgen" te klikken. Selecteer vervolgens de opdracht "Opslaan" en klik op "OK". Dat is alles, het pictogram dat we nodig hebben, heeft een transparant uiterlijk. We kunnen dus alle bureaubladpictogrammen transparant maken, of alleen die die we nodig hebben.

Aanbevolen: