Hoe Bureaubladpictogrammen Te Maken

Inhoudsopgave:

Hoe Bureaubladpictogrammen Te Maken
Hoe Bureaubladpictogrammen Te Maken

Video: Hoe Bureaubladpictogrammen Te Maken

Video: Hoe Bureaubladpictogrammen Te Maken
Video: W10-0006 Bureaublad pictogrammen groter of kleiner maken in Windows 10 2024, April
Anonim

Met het Windows-besturingssysteem kunt u alle bewerkingen uitvoeren om de interface te bewerken. Elke gebruiker kan niet alleen het thema van het systeem wijzigen, maar ook de toepassingspictogrammen op het bureaublad vervangen. Om dit te doen, kunt u gespecialiseerde programma's gebruiken voor het maken van afbeeldingen.

Hoe bureaubladpictogrammen te maken
Hoe bureaubladpictogrammen te maken

Noodzakelijk

  • - Adobe Illustrator;
  • - Adobe-Photoshop.

instructies:

Stap 1

Om uw eigen bureaubladpictogrammen te tekenen, moet u hulpprogramma's gebruiken zoals Adobe Illustrator of Macromedia Freehand. Om de gewenste pictogrammen te bewerken, moet u Adobe Photoshop of GIMP installeren, dit zijn krachtige grafische softwarepakketten.

Stap 2

Start het geselecteerde programma op uw computer en teken een schets met de juiste editorfuncties. Houd er bij het maken van een bestand rekening mee dat het moet worden opgeslagen in drie standaardresoluties voor dit type afbeeldingen - 46x46, 30x30 en 14x14 pixels.

Stap 3

Sla de resulterende schets op. Gebruik hiervoor de rasteropslagmodus (Plakken als pixels) in het venster Bestand - Opslaan als. Open vervolgens het resulterende bestand met Adobe Photoshop en breng de nodige schaduwen aan op de afbeelding, en bewerk de bestanden ook met de tools van het programma. U kunt schaduwen over elkaar leggen via het item Afbeelding - Slagschaduw - Hoek. Maak de nodige instellingen met behulp van de parameters van het verschenen bewerkingsvenster. Maak dan een laag voor de schaduw met Mengmodus - Vermenigvuldigen. Stel de transparantieparameters in en klik op "OK".

Stap 4

Voeg de zichtbare lagen samen in de laageditor met behulp van het item Zichtbaar samenvoegen. Sla het verwerkingsresultaat op in een bestand met behulp van het menu Bestand - Opslaan als.

Stap 5

Bedek de resulterende afbeelding niet. Verwijder de dubbele laag en wijzig de kleurdiepte in het gedeelte Afbeeldingsinstellingen. U kunt ook een extra laag maken om de achtergrondparameters aan te passen en extra grafische transformaties uit te voeren. Knip de afbeelding van elk pictogram en sla elk bestand afzonderlijk op in het systeem in gif-indeling.

Stap 6

Installeer.gif"

Aanbevolen: