Hoe Installeer Ik Windows In Het Russisch

Inhoudsopgave:

Hoe Installeer Ik Windows In Het Russisch
Hoe Installeer Ik Windows In Het Russisch

Video: Hoe Installeer Ik Windows In Het Russisch

Video: Hoe Installeer Ik Windows In Het Russisch
Video: Top 5 voorgeïnstalleerde handige Windows 10 programma's 2024, Mei
Anonim

Het kiezen en installeren van een besturingssysteem is een zeer belangrijk proces. Om een comfortabel gebruik van een pc te garanderen, is het noodzakelijk om de installatieprocedure van het besturingssysteem op een verantwoorde manier te benaderen.

Hoe installeer ik Windows in het Russisch
Hoe installeer ik Windows in het Russisch

Noodzakelijk

Windows-installatieschijf

instructies:

Stap 1

Begin met het voorbereiden van de installatieschijf. Download een afbeelding met de bestanden voor het gewenste besturingssysteem. Specificeer twee kenmerken van de volledige afbeelding: de aanwezigheid van de Russischtalige versie van het besturingssysteem en de bitness van het systeem

Stap 2

Het bepalen van het Windows-type is eenvoudig genoeg. Als uw computer meer dan drie GB RAM heeft, moet u Windows x64 gebruiken. Anders zijn beide typen systemen voldoende.

Stap 3

Schrijf de gedownloade afbeeldingsbestanden naar een schijfstation. Dit proces kan worden gedaan met behulp van het gratis programma ISO File Burning. Het behoudt de multiboot-eigenschappen, wat uiterst belangrijk is bij het installeren van het besturingssysteem.

Stap 4

Start je computer opnieuw op. Onderzoek de inhoud van het startvenster en zoek de naam van de sleutel waarmee het Quick Boot-menu wordt gestart. Klik op deze knop. Markeer na het openen van het gespecificeerde menu het item Interne dvd-rom met de cursor. Druk op de Enter-toets.

Stap 5

Wacht even terwijl de voorbereiding van de bestanden die nodig zijn om het installatieprogramma van het besturingssysteem uit te voeren, is voltooid. Selecteer voor Windows Vista en Seven een taal in het eerste dialoogvenster. Onthoud dat dit item niet van toepassing is op het systeem zelf, maar op het installatiemenu.

Stap 6

Start uw computer niet opnieuw op als u per ongeluk Engels kiest. In het volgende venster wordt u gevraagd om de versie van het systeem, de bitdiepte en taalfuncties te selecteren. Opgemerkt moet worden dat deze functie alleen kenmerkend is voor zogenaamde multipacks. Dit zijn schijfkopieën die een groot aantal OS-versies bevatten.

Stap 7

Selecteer in het volgende venster een lokaal station om het systeem te installeren. Wacht tot de eerste fase van de Windows-installatie is voltooid. Voer na het opnieuw opstarten van de computer de licentiesleutel in. Vink het vakje aan naast de optie 'Activeren wanneer u voor het eerst verbinding maakt met internet'.

Stap 8

Selecteer een primaire toetsenbordindeling en wijzig geavanceerde systeeminstellingen. Wacht tot een andere computer opnieuw is opgestart.

Aanbevolen: