Hoe Het Spel In Het Russisch Te Vertalen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Spel In Het Russisch Te Vertalen
Hoe Het Spel In Het Russisch Te Vertalen

Video: Hoe Het Spel In Het Russisch Te Vertalen

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: 100 Russische Zinnen voor Beginners 2023, Januari-
Anonim

Niet alle pc-gebruikers zijn voldoende bekend met Engels of andere vreemde talen om het te gebruiken en vol vertrouwen te gebruiken bij het werken met programma's of het spelen van computerspellen. In dergelijke gevallen is russificatie noodzakelijk.

Hoe het spel in het Russisch te vertalen
Hoe het spel in het Russisch te vertalen

Het is nodig

barst

instructies:

Stap 1

Als u de Russische interface in het spel wilt gebruiken, moet u bij het installeren onmiddellijk de installatie van de bijbehorende versie configureren. Als je de game al hebt geïnstalleerd, open je het menu-item met opties, instellingen, gameplay-configuratie en verander je de taal van daaruit naar Russisch, als er een in de lijst staat. Vaak, als het beschikbaar is in het spel, wordt het standaard automatisch gestart, daarom is in de meeste gevallen het wijzigen van de taal via het configuratiemenu niet voor alle gevallen geschikt.

Stap 2

Als er geen Russische taal in de spelinstellingen staat, download dan het crack-programma. Ze zijn ontworpen om de interface van een programma of spel te vertalen, maar dit is verre van de beste optie, omdat het gebruik ervan het werk tot op zekere hoogte "vertraagt". Ook zijn deze programma's vaak geschreven door mensen die de vertaling naar eigen inzicht schrijven, dus in de meeste gevallen van slechte kwaliteit.

Stap 3

Zorg ervoor dat je de gedownloade crackers controleert op virussen, omdat ze een bedreiging kunnen vormen voor het besturingssysteem of gebruikersbestanden, om nog maar te zwijgen van het verlies van gegevens in het spel. Zorg ervoor dat u een systeemherstelpunt maakt in de standaardhulpprogramma's van het menu Start voordat u ze gebruikt, omdat u mogelijk wijzigingen moet terugdraaien.

Stap 4

Installeer het spel opnieuw na het downloaden van de Russische versie. Sla indien nodig je voortgang op om geen tijd te verspillen aan een nieuwe playthrough. Gewoonlijk bevinden mappen met opslagbestanden zich in de mappen Programm Files, Application Data of in de documenten van de gebruiker. Dit is de zekerste manier om het spel in het Russisch te vertalen.

Stap 5

Besteed aandacht aan het eerste startscherm van het spel - in veel van hen verschijnt aanvankelijk een configuratievenster voor het instellen van basisparameters. In het spel Tony Hawk's Pro Skater 4 kunnen de taalinstellingen bijvoorbeeld worden gewijzigd zonder het menu te openen.

Populair per onderwerp