Hoe Installeer Ik Photoshop In Het Russisch

Inhoudsopgave:

Hoe Installeer Ik Photoshop In Het Russisch
Hoe Installeer Ik Photoshop In Het Russisch

Video: Hoe Installeer Ik Photoshop In Het Russisch

Video: Hoe Installeer Ik Photoshop In Het Russisch
Video: How To Get Photoshop For FREE!! | (Photoshop Alternative 2021) 2024, Mei
Anonim

Het programma Adobe Photoshop voor het werken met rasterafbeeldingen is niet altijd uitgerust met Russifiers. Dit is onhandig voor sommige gebruikers. Als u zich in een dergelijke situatie bevindt, kunt u de ondersteuning voor de Russische taal op internet downloaden en zelf installeren.

Hoe installeer ik Photoshop in het Russisch
Hoe installeer ik Photoshop in het Russisch

Noodzakelijk

Adobe Photoshop CS4-software, internet, crack

instructies:

Stap 1

Installeer Adobe Photoshop en start het. Zoek naar de scheur in de distributiekit. Als het niet aanwezig is, gebruik dan internet. Zoeken met behulp van zoekbrowsers.

Stap 2

Open een willekeurige browser - Yandex, Google. Voer in de zoekbalk de zin "Russificatie van Photoshop CS4" in. Druk op de Enter-toets. Op het beeldscherm ziet u een lijst met sites die informatie over het lokalisatieprogramma kunnen bevatten en een link naar het ondersteuningsbestand voor de Russische taal. Een groot aantal sites linken naar de PhotoshopCS4_Locale_ru.

Stap 3

Download het gevonden bestand in normale of gezipte vorm. Sla het op in een willekeurige map. Ga ernaar toe. Als het bestand is gecomprimeerd, pakt u het uit.

Stap 4

Start Russische taalondersteuning. Klik in het venster dat op het scherm verschijnt op "Accepteren".

Stap 5

Geef de naam op van de map waarin het geïnstalleerde grafische bewerkingsprogramma Adobe Photoshop CS4 zich bevindt. Selecteer Bladeren en selecteer vervolgens de gewenste map. Klik nu op "Openen". Klik vervolgens op "Uitpakken".

Stap 6

Het uitpakken van de bestanden zal enige tijd duren. Ze passen in uw Photoshop CS4-map.

Stap 7

Wanneer het uitpakken is voltooid, start u Photoshop CS4. Klik op Bewerken - Voorkeuren - Algemeen of gebruik de sneltoetsen Ctrl + K.

Stap 8

Zoek in het geopende venster Voorkeuren het tabblad Interface. Klik in de vervolgkeuzelijst UI-taal op de waarde "Russisch". Klik vervolgens op OK.

Stap 9

Start je computer opnieuw op. Start Photoshop CS4. Nu ondersteunt de interface de Russische taal volledig. Als u naar de vorige taal wilt terugkeren, drukt u op de sneltoetsen Ctrl + K. Selecteer in de lijst met UI-taal die wordt geopend de taal die oorspronkelijk is geïnstalleerd.

Stap 10

Als uw werk niet het fundamentele gebruik van Photoshop CS4 vereist, schaf dan een distributiekit van de nieuwe Adobe Photoshop CS5 aan. Installeer het op uw computer. Nu is het volledig in het Russisch gepubliceerd. In dit geval is de scheur niet vereist.

Aanbevolen: