Hoe Het Programma In Het Russisch Te Vertalen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Programma In Het Russisch Te Vertalen
Hoe Het Programma In Het Russisch Te Vertalen

Video: Hoe Het Programma In Het Russisch Te Vertalen

Video: Hoe stel je jezelf voor in het Russisch 2022, December
Anonim

Het is best lastig om met programma's in het Engels te werken, omdat niet veel mensen het perfect kennen. Met andere talen is het nog moeilijker. Bovendien is het programma veel handiger in gebruik als het in een bekende Russische taal is.

Hoe het programma in het Russisch te vertalen
Hoe het programma in het Russisch te vertalen

Het is nodig

  • - een programma van de ontwikkelaar, officieel vertaald in het Russisch;
  • - extra taalpakket van de ontwikkelaar;
  • - amateurvertaling van het programma.

instructies:

Stap 1

Om het programma in het Russisch te vertalen, moet u het Russische taalpakket selecteren bij het installeren van het programma, als een dergelijke mogelijkheid wordt geboden. Taalkeuze is meestal een aparte stap. Volg zorgvuldig de instructies bij het installeren van het programma en selecteer onmiddellijk de Russische taal uit de lijst.

Stap 2

Als je deze stap per ongeluk hebt gemist, kun je de taal wijzigen in het programmamenu. Ga naar het tabblad Service en selecteer het item Taal. Alle beschikbare talen worden daar gepresenteerd. U kunt Russisch gemakkelijk vinden omdat het in het Cyrillisch wordt geschreven.

Stap 3

Soms is er maar één taal in het programma opgenomen. Dan moet je naar de website van de ontwikkelaar gaan en controleren of het programma meteen in het Russisch is. Meestal worden dergelijke bestanden in de naam gemarkeerd met de letters RU. Bij het installeren van een dergelijk programma wordt standaard Russisch geïnstalleerd.

Stap 4

Als uw versie van het programma vrij recent is, is het mogelijk dat deze nog niet in het Russisch is vertaald. Na een tijdje brengen softwareontwikkelaars meestal taalupdates uit voor hun product. U kunt meer te weten komen over de update op de officiële website van het programma of via de automatische controle op updates, als deze is ingeschakeld.

Stap 5

Download de programma-update, voer deze uit en volg de installatie-instructies. Soms is een taalpakket een afzonderlijk uitvoerbaar bestand. Het moet worden gekopieerd naar de map met het programma in de gewenste vertakking en vervolgens worden uitgevoerd, of in het programma zelf, in de taalkeuze, geef het pad naar het nieuwe bestand op. Daarna wordt het programma in het Russisch vertaald.

Stap 6

Zeer zeldzame programma's zijn vaak niet officieel in het Russisch vertaald. Maar amateurvertalingen zijn te vinden en te downloaden op internet. Installatie-instructies worden meestal met het taalpakket zelf aan het archief toegevoegd. Het installatieprincipe is vergelijkbaar met het standaardprincipe. Vaak kan een amateurvertaling onnauwkeurig of niet helemaal correct blijken te zijn. Als u echter geen Engels kent, zal het voor u veel gemakkelijker zijn om in het programma te werken, zelfs met een amateurvertaling.

Populair per onderwerp