Hoe Het Systeem In Het Russisch Te Vertalen?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Systeem In Het Russisch Te Vertalen?
Hoe Het Systeem In Het Russisch Te Vertalen?

Video: Hoe Het Systeem In Het Russisch Te Vertalen?

Video: Hoe stel je jezelf voor in het Russisch 2022, December
Anonim

Het komt vaak voor dat de programma's die we hebben geïnstalleerd ofwel een Engelstalige interface hebben in de initiële installatie, of helemaal geen Russisch in de instellingen hebben. Het probleem is snel genoeg opgelost en vereist geen speciale vaardigheden.

Hoe het systeem in het Russisch te vertalen?
Hoe het systeem in het Russisch te vertalen?

Het is nodig

Internetverbinding

instructies:

Stap 1

Voer het programma uit waarvan u de interface naar het Russisch wilt vertalen. Open de instellingen, zoek de functie taalopties of de uiterlijkinstellingen (Instellingen, Taal, Interface-instellingen). Verander de systeemtaal in Russisch.

Stap 2

Veel programma's ondersteunen het wijzigen van de taal op de achtergrond. Om dit te doen, klikt u met de rechtermuisknop op de toepassing die is geminimaliseerd in de lade en zoekt u het overeenkomstige item in het menu dat verschijnt. Wijzig de waarde in Russisch. De applicatiebalk die op de achtergrond draait, bevindt zich in de rechterbenedenhoek van het scherm.

Stap 3

Gebruik een speciaal lokalisatieprogramma om dit of dat programma in het Russisch te vertalen, in de instellingen waarvan er geen voorziening is om de taal te wijzigen in degene die u nodig hebt. Om dit te doen, voert u de juiste zoekopdracht in de zoekmachine in, downloadt u de crack, controleert u het programma op virussen en kwaadaardige code en voert u het installatieprogramma uit.

Stap 4

Volg de instructies van het systeem, specificeer indien nodig het pad naar de map met het geïnstalleerde programma. In sommige gevallen moet het gedownloade bestand worden geplaatst in de taalmap van de toepassing in Program Files, die zich op de lokale schijf bevindt.

Stap 5

Als u de interface van het Windows-besturingssysteem naar het Russisch wilt vertalen, kunt u dit doen op de Windows Update-server door in de instellingen de Russische taal van de gedownloade updates te selecteren.

Stap 6

Als u ondersteuning voor de Russische taal van het Windows Seven-menu wilt installeren, download dan speciaal ontworpen programma's met de naam Windows 7 Language Pack. Houd in dit geval rekening met een dergelijke parameter van uw besturingssysteem als bitdiepte. Het kan worden bekeken in de eigenschappen van het menu "Deze computer", evenals in verschillende programma's die informatie bevatten over het geïnstalleerde systeem.

Populair per onderwerp