Een E-mail Verwijderen In Outlook Express

Inhoudsopgave:

Een E-mail Verwijderen In Outlook Express
Een E-mail Verwijderen In Outlook Express

Video: Een E-mail Verwijderen In Outlook Express

Video: Een E-mail Verwijderen In Outlook Express
Video: Hilfe bei E-Mail: Outlook Express Einrichten 2024, Mei
Anonim

De opdracht om een e-mailbericht te verwijderen wordt in Outlook Express anders afgehandeld, afhankelijk van waar de verwijderde e-mail is opgeslagen. Dit kan bepaalde problemen veroorzaken bij het werken met e-mail.

Een e-mail verwijderen in Outlook Express
Een e-mail verwijderen in Outlook Express

instructies:

Stap 1

Start Outlook Express en selecteer het te verwijderen e-mailbericht in het kopvenster. Gebruik een van de mogelijke opties: - open het menu "Bewerken" van het bovenste servicepaneel van het toepassingsvenster en selecteer de opdracht "Verwijderen"; - roep het contextmenu van de titelbalk op door met de rechtermuisknop te klikken en selecteer het item "Verwijderen"; - klik op de knop "Verwijderen" in de programmavensters van het bovenste servicepaneel; - gebruik de Del-functietoets of de combinatie van de Ctrl- en Del-toetsen.

Stap 2

Als het bericht zich in het weergavevenster bevindt, is het mogelijk dat u verschillende verwijderingsmethoden kunt gebruiken: - open het menu "Bestand" van het bovenste servicepaneel van het Outlook Express-venster en selecteer de opdracht "Bericht verwijderen"; - klik op de " Verwijder" knop in het bovenste servicepaneel van het toepassingsvenster; - gebruik de functionele Del-toets of de combinatie van Ctrl en Del-toetsen.

Stap 3

Houd er rekening mee dat een brief die uit een lokale map is verwijderd, wordt verplaatst naar een speciale map "Verwijderde items" voor herstel (indien nodig). Om een e-mailbericht volledig te verwijderen, opent u het menu "Bewerken" van het bovenste servicepaneel van het programmavenster en selecteert u de opdracht "Verwijderde map wissen". Bevestig de uitvoering van de geselecteerde actie door op de knop "Ja" te klikken in het geopende systeemverzoekvenster.

Stap 4

Houd er rekening mee dat berichten die op de server zijn opgeslagen, niet daadwerkelijk worden verwijderd, maar alleen worden gemarkeerd met het symbool "Voor verwijdering". Om de geselecteerde e-mailberichten volledig te verwijderen, opent u het menu "Bewerken" in het bovenste servicevenster van het Outlook Express-venster en selecteert u de opdracht "Verwijderde berichten wissen". Bevestig de uitvoering van de geselecteerde actie door op de knop "Ja" te klikken in het geopende systeemverzoekvenster.

Stap 5

Bij grote hoeveelheden e-mailberichten in de map "Verwijderde items" kan het nodig zijn om de e-maildatabase te comprimeren. Open hiervoor het menu "Bestand" van de bovenste werkbalk en selecteer het item "Map". Selecteer de subopdracht "Alle mappen comprimeren" en verwijder onnodige e-mails nadat het proces is voltooid.

Aanbevolen: