Een Outlook Express-account Instellen

Inhoudsopgave:

Een Outlook Express-account Instellen
Een Outlook Express-account Instellen

Video: Een Outlook Express-account Instellen

Video: Een Outlook Express-account Instellen
Video: Een email account instellen in Outlook Express 2024, Mei
Anonim

Outlook Express is een e-mailclient van Microsoft. Met behulp van dit programma kunt u het werken met e-mail gemakkelijker maken. Het heeft ook veel andere handige functies. Maar voordat u deze app gebruikt, moet u uw account instellen. Alleen dan kunt u het programma aan een e-mailadres "binden".

Een Outlook Express-account instellen
Een Outlook Express-account instellen

Noodzakelijk

Outlook Express-programma

instructies:

Stap 1

De installatieprocedure kan enigszins verschillen bij verschillende versies van het Windows-besturingssysteem. Maar deze verschillen zullen onbeduidend zijn, aangezien het principe van het aanmaken van een account hetzelfde is. Start Outlook Express. Er verschijnt een dialoogvenster waarin u uw voor- en achternaam invoert. Ga dan verder. In het volgende venster moet u een geldig e-mailadres invullen, oftewel e-mail.

Stap 2

In het volgende venster moet u het type server voor inkomende berichten selecteren. De POP3-server wordt nu vaker gebruikt. U moet ook de SMTP-server opgeven. Als u bijvoorbeeld een e-mailaccount op Yandex heeft, is dit smtp.yandex.ru. Ga na het invoeren van deze instellingen verder.

Stap 3

Voer in het volgende venster in de regel "Account" uw e-mailadres in en in de regel "Wachtwoord" - het wachtwoord voor toegang tot uw mailbox. Ga na het invoeren van deze parameters verder. Er verschijnt een dialoogvenster met de melding dat u klaar bent met het instellen van uw Outlook Express-account. Klik op Voltooien.

Stap 4

U kunt nu uw account gebruiken. Wanneer u het uitvoert, ziet u verschillende secties. In het menu "Service" kunt u accountinstellingen wijzigen, bijvoorbeeld de naam of het e-mailadres wijzigen.

Stap 5

Om brieven uit een e-mailbox te ontvangen, moet u het tabblad "Mail" in het programmamenu selecteren en vervolgens op "E-mail bezorgen" klikken. Binnen enkele seconden wordt de e-mail bezorgd op uw Outlook Express-profiel.

Stap 6

Als u een automatische verbinding met internet wilt instellen nadat u op "E-mail bezorgen" heeft geklikt, kunt u dat als volgt doen. Ga naar "Verbinding" en vink het vakje aan naast de regel "Verbinden via" en selecteer het type internetverbinding. Elke keer dat u op "Mail bezorgen" klikt, wordt de internetverbinding automatisch tot stand gebracht.

Aanbevolen: