Hoe Het Express-paneel Te Verwijderen?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Express-paneel Te Verwijderen?
Hoe Het Express-paneel Te Verwijderen?

Video: Hoe Het Express-paneel Te Verwijderen?

Video: Hoe Het Express-paneel Te Verwijderen?
Video: 5 Things You're Doing WRONG When Removing Gel Polish! 2024, Mei
Anonim

Het Express Panel wordt gebruikt in populaire browsers zoals Opera, Mozilla Firefox of Chrome om snel toegang te krijgen tot de websites die de gebruiker het meest bezoekt. Dit paneel is een pagina met bladwijzers, die miniatuurkopieën van elke bezochte bron weergeeft. Om het uit te schakelen, moet u bepaalde instellingen in uw browser maken.

Hoe het express-paneel te verwijderen?
Hoe het express-paneel te verwijderen?

instructies:

Stap 1

Het Express-paneel kan worden verborgen in de Opera-interface met behulp van de standaard browserinstellingen. Klik hiervoor op de link "Configureren" op de pagina waar het exprespaneel wordt weergegeven. Om toegang te krijgen, hoeft u alleen maar een browser te openen of een nieuw tabblad op de bovenste balk van de browser te maken. Klik in het instellingenmenu dat verschijnt op de knop "Expresspaneel verbergen" en pas de wijzigingen toe.

Stap 2

Het menu paneelinstellingen bevat allerlei instellingen. U kunt dus de weergave van het paneel wijzigen door op de knop "Achtergrondafbeelding" te klikken. U kunt het aantal kolommen en cellen aanpassen, de schaal verkleinen die in het venster wordt weergegeven. Het is mogelijk om de knop op elke cel te verbergen. Om dit te doen, vinkt u het vakje naast het bijbehorende item aan.

Stap 3

Evenzo kan het express-paneel worden uitgeschakeld in Firefox. Om dit te doen, voert u het programma uit en voert u na het laden het about: config-verzoek in de adresregel in. Ga naar de overeenkomstige regel browser.newtab.url, waar u het adres invoert van de pagina die u wilt zien in plaats van het express-paneel.

Stap 4

Nadat de benodigde instellingen zijn gemaakt, slaat u de wijzigingen op. Als u een lege pagina wilt laten in plaats van het Express-paneel, typt u about: blank in de adresinvoerregel en slaat u de instellingen opnieuw op.

Stap 5

Om het paneel met favoriete bronnen in Google Chrome uit te schakelen, opent u de browser en gaat u naar het juiste instellingenitem door op de hoofdmenuknop rechts in het programmavenster te klikken.

Stap 6

Ga dan naar het gedeelte "Algemeen" - "Home". Selecteer in de lijst met opties Startpagina of Blanco pagina om het snelkiesnummer te verbergen wanneer u een browservenster opent. Start het programma opnieuw om ervoor te zorgen dat de geselecteerde instellingen zijn geactiveerd.

Aanbevolen: