Hoe Outlook Express Over Te Zetten Naar Een Andere Computer

Inhoudsopgave:

Hoe Outlook Express Over Te Zetten Naar Een Andere Computer
Hoe Outlook Express Over Te Zetten Naar Een Andere Computer

Video: Hoe Outlook Express Over Te Zetten Naar Een Andere Computer

Video: Hoe Outlook Express Over Te Zetten Naar Een Andere Computer
Video: How to transfer Outlook Express to Outlook Express on your new computer 2024, Mei
Anonim

Microsoft Outlook is een e-mailprogramma dat in één pakket wordt geleverd met Microsoft Office. Met deze applicatie kunt u e-mail controleren en brieven rechtstreeks op de harde schijf van uw computer opslaan. Bij het overbrengen van alle gegevens van de ene pc naar de andere, volstaat het om de PST-bestanden uit de werkmap van de toepassing te kopiëren.

Hoe Outlook Express over te zetten naar een andere computer
Hoe Outlook Express over te zetten naar een andere computer

Noodzakelijk

verwisselbare schijf of flashstation

instructies:

Stap 1

De e-mailgegevens bevinden zich in een PST-bestand dat wordt gemaakt wanneer u uw e-mailaccount instelt. Elke rekening heeft een eigen kopie van het persoonsdossier.

Stap 2

Om een back-up van het PST-bestand te maken om te kopiëren, start u Outlook en klikt u met de rechtermuisknop op Outlook Today in het menu Mappenlijst. Selecteer Eigenschappen en klik op het tabblad Geavanceerd. Het veld "Pad" geeft het adres aan waar het bestand is opgeslagen in Windows op de computer.

Stap 3

Sluit het programma af en ga naar de map die in het vorige venster is opgegeven. Kopieer deze PST (rechtermuisknop - "Kopiëren"), met de naam van de mailbox die in de naam wordt gebruikt, naar een verwisselbaar medium of flashkaart.

Stap 4

Plaats de media in een andere computer en start Outlook Express. Ga naar menu "Bestand" - "Importeren en exporteren". Klik op het item "Importeren uit een ander programma", klik op "Volgende". Selecteer Bestand met persoonlijke mappen in de lijst en specificeer het pad naar het bestand op de aangesloten media. Klik op Voltooien.

Stap 5

De instellingen van de toepassingswerkbalk worden opgeslagen in het bestand Outcmd.dat. XML-bestanden slaan de instellingen van het navigatiedeelvenster op en nk2 bevat de aliassen die worden gebruikt voor automatisch aanvullen. De wab slaat het adresboek op.

Stap 6

Alle hoofdbestanden moeten worden gevonden in de C: / Documents and Settings / folders / Application Data / Microsoft / Address Book and / Application Data / Identities / {CB80AABE-BEE1-4A3E-BF50-578A56044A49} / Microsoft / Outlook Express. Om de extensies van alle bestanden te zien, selecteert u in het Verkenner-venster het tabblad "Extra" - "Mapopties". Schakel op het tabblad "Bekijken" het vinkje uit voor "Verberg extensies voor geregistreerde bestandstypen" en klik vervolgens op OK.

Aanbevolen: