Outlook Express-berichten Opslaan

Inhoudsopgave:

Outlook Express-berichten Opslaan
Outlook Express-berichten Opslaan

Video: Outlook Express-berichten Opslaan

Video: Outlook Express-berichten Opslaan
Video: Backup and Restore Email in Outlook Express of Windows XP 2024, April
Anonim

Outlook express is een van de meest populaire programma's voor het verzenden en verzamelen van berichten. Berichten verzenden via Outlook is eenvoudig. Stel hiervoor de tekst van de brief op en stuur deze naar de gewenste geadresseerde.

Outlook Express-berichten opslaan
Outlook Express-berichten opslaan

instructies:

Stap 1

Maar veel mensen moeten een bericht niet onmiddellijk verzenden, maar bijvoorbeeld na een bepaalde tijd. Overweeg hiervoor een situatie waarin u Outlook-berichten moet opslaan. Stel de tekst van de brief op, selecteer een onderwerp, vul de velden "van", "naar" en "kopiëren" in. Open daarna het tabblad "Bestand" en klik vervolgens op het item "Opslaan". Probeer indien mogelijk berichten op te slaan terwijl u schrijft. Hiermee verzekert u zich tegen de gevolgen van stroompieken, waarna het bericht verloren kan gaan door een plotselinge uitschakeling van de computer.

Stap 2

Dankzij de functionaliteit van het programma Outlook Express kunt u berichten automatisch opslaan. Dit gebeurt op het moment dat u uw brief schrijft. Met andere woorden, alle Outlook-berichten worden opgeslagen in de map Concepten. Zodra u de hoofdtekst van de brief hebt geschreven, maar plotseling besluit Outlook express af te sluiten, ziet u een melding dat het bericht automatisch is opgeslagen. Als u opnieuw moet terugkeren naar het geschreven bericht, gaat u naar de map "Concepten". Daar ziet u uw opgeslagen bericht.

Stap 3

Als u wilt weten waar Outlook-berichten op uw pc zijn opgeslagen, gebruikt u de volgende combinatie: "Extra-> Opties-> Onderhoud-> Berichtenopslag". De berichtenbank is waar al uw e-mails en nieuws worden opgeslagen. Zodra u deze eenvoudige stappen voltooit, ziet u zoiets als dit op de opdrachtregel "C: / WINDOWS / Application Data / Identities / …". Let op de map Identiteiten en maak er een kopie of archief van. Zo kunt u altijd uw berichtgeschiedenis herstellen.

Aanbevolen: