Het Configuratiescherm Herstellen

Inhoudsopgave:

Het Configuratiescherm Herstellen
Het Configuratiescherm Herstellen

Video: Het Configuratiescherm Herstellen

Video: Het Configuratiescherm Herstellen
Video: How to restore to Factory settings on Windows 7 2024, Mei
Anonim

Het komt vaak voor dat sommige componenten uit de "Start" verdwijnen. Het "Configuratiescherm" of "Taakbeheer" verdwijnt bijvoorbeeld. Wat moet er in dergelijke gevallen gebeuren? Allereerst moet je kalmeren - alles kan worden hersteld. Als het "Configuratiescherm" verdwenen is, moet u proberen Systeemherstel uit te voeren vanaf uw opstartschijf.

Hoe het bedieningspaneel te herstellen
Hoe het bedieningspaneel te herstellen

Noodzakelijk

Persoonlijke computer

instructies:

Stap 1

Probeer een combinatie in te drukken zoals "Ctrl + Alt + Del". Daarna zou de taakbeheerder moeten verschijnen. Selecteer de tabbladen Bestand en Nieuwe taak. Voer de opdracht "regedit" in. Ga naar "HKLM", selecteer "Software" en "Microsoft". Verder "Winows NT" en "winlogon". Probeer een sectie te vinden met een link naar "userinit". Verwijder alles na de woorden "system32userinit.exe". Start vervolgens uw computer opnieuw op. Als resultaat van deze operatie wordt alles wat verloren is hersteld.

Stap 2

U kunt het bedieningspaneel op een andere manier herstellen. Druk op de toetscombinatie "crtl-shift-esc". U ziet de taakbeheerder. Klik op Bestand, Nieuwe taak en Uitvoeren. Typ het woord "verkenner" in de tekenreeks. Klik vervolgens op OK. Je kunt het allemaal anders doen. Start uw computer opnieuw op en druk op "F8" totdat het opstartmenu verschijnt. Schrijf op de opdrachtregel "% systemroot% system32"

estore

strui.exe ". Druk op de "Enter"-toets. Er verschijnt een instructie op uw scherm. Als u deze leest, voert u alle benodigde acties uit.

Stap 3

Je kunt het op een andere manier proberen. Start "Start". Klik met de rechtermuisknop op een lege plek. De "Eigenschap" verschijnt. Klik Het. Er verschijnt een venster. Selecteer "Menu" en vervolgens "Start." Selecteer het tabblad "Aanpassen" en ga daarheen. Helemaal bovenaan schakelt u het tabblad "Geavanceerd" in. U ziet "Start Menu-items". Rol. Zoek "Configuratiescherm" en vink het selectievakje "Weergeven als link" aan. Klik OK".

Stap 4

U kunt ook met de rechtermuisknop op het tabblad Start klikken. Selecteer Eigenschappen. Klik op het tabblad genaamd "Start" en "Instellingen". Selecteer de kolom "Handmatig". Zoek vervolgens "Configuratiescherm" in de lijst en voeg het toe aan het menu.

Stap 5

Als niets anders u helpt om het Configuratiescherm terug te krijgen, moet u de Windows-software opnieuw installeren.

Stap 6

Herstelmethoden zijn anders. Ze worden in elk geval afzonderlijk geselecteerd. Vergeet niet uw computer te scannen met het antivirussysteem. Misschien is er ergens spyware.

Aanbevolen: