Een Thin Client Instellen

Inhoudsopgave:

Een Thin Client Instellen
Een Thin Client Instellen

Video: Een Thin Client Instellen

Video: Een Thin Client Instellen
Video: ThinClient 2024, Mei
Anonim

In moderne computerterminologie wordt onder een thin client meestal een terminalservice verstaan. Het configureren van een thin client die bij de eerste verbinding wordt uitgevoerd, zorgt ervoor dat de bootloader van het besturingssysteem van de computer automatisch wordt gestart.

Een Thin Client instellen
Een Thin Client instellen

instructies:

Stap 1

Klik op Volgende in het hulpprogramma-identificatievenster van de Thin Client Initial Configuration Wizard en voer de gewenste naamwaarde in het veld Terminal Name van het nieuwe dialoogvenster van het hulpprogramma van de wizard in.

Stap 2

Gebruik de knop Netwerkeigenschappen om de LAN-parameters te definiëren en te bewerken of maak een nieuwe modemverbinding en klik op de knop Volgende om uw keuze te bevestigen.

Stap 3

Selecteer de vereiste kenmerken van resolutie, scan en kleurdiepte van het beeldscherm in de vervolgkeuzelijst van het geopende dialoogvenster met beeldscherminstellingen en maak van de gelegenheid gebruik om de aangebrachte wijzigingen te evalueren door op de knop Testen te klikken.

Stap 4

Klik op Volgende om het dialoogvenster Thin Client Configuratiescherm te openen en geef de gewenste toetsenbordopties op in het dialoogvenster Toetsenbordeigenschappen.

Stap 5

Selecteer de vereiste verhouding tussen virtueel en fysiek geheugen in het dialoogvenster Systeemeigenschappen en bevestig de monitorinstellingen opnieuw in het volgende dialoogvenster Eigenschappen voor beeldscherm.

Stap 6

Bepaal de vereiste gevoeligheid voor dubbelklikken met de muis in het dialoogvenster Muiseigenschappen en selecteer het gewenste geluidsschema met het vereiste volumeniveau in het dialoogvenster Eigenschappen voor volume en geluid.

Stap 7

Geef uw tijdzone op in het venster Datum/tijd-eigenschappen en selecteer de vereiste certificaten in het dialoogvenster Terminal-eigenschappen.

Stap 8

Geef de gewenste standaardtaal op in het venster Regionale en taalinstellingen en gebruik de optie om een nieuwe lokale verbinding te maken in het dialoogvenster Netwerk- en inbelverbindingen.

Stap 9

Geef de naam van de FTP-server en het pad naar het vereiste bestand op in het veld Server en de naam van het bestand dat moet worden geüpload in het veld Bestandsnaam om de ingebouwde thin client bij te werken en klik op de knop Toepassen in het venster FTPUpdate.

Stap 10

Voer de waarden van de gewenste wachtwoorden in de overeenkomstige velden van het venster Beveiligingsinstellingen in en klik op de knop OK om de toepassing van de geselecteerde wijzigingen te bevestigen.

Stap 11

Selecteer het gewenste Wi-Fi-protocol in het dialoogvenster Eigenschappen draadloos netwerk en klik op de knop OK om de opdracht uit te voeren.

Stap 12

Klik op Volgende in het dialoogvenster Configuratiescherm aanpassen en wacht tot de geselecteerde wijzigingen zijn toegepast.

Stap 13

Klik op Voltooien om de configuratie van de thin client te voltooien.

Aanbevolen: