Een Microfoon En Koptelefoon Instellen Op Een Computer

Inhoudsopgave:

Een Microfoon En Koptelefoon Instellen Op Een Computer
Een Microfoon En Koptelefoon Instellen Op Een Computer

Video: Een Microfoon En Koptelefoon Instellen Op Een Computer

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: How To Connect an XLR Mic to Computer for Beginners 2023, Februari
Anonim

Computerbediening zonder computerrandapparatuur is onmogelijk. Aangezien een computer een systeemeenheid, een monitor, een muis, een toetsenbord, een webcam, een printer en dergelijke is, zijn dit randapparatuur. Stumps bevatten ook een microfoon en koptelefoon (headset). De juiste instelling hangt ervan af of u al dan niet via een computer met andere internetgebruikers kunt communiceren.

Een microfoon en koptelefoon instellen op een computer
Een microfoon en koptelefoon instellen op een computer

Het is nodig

Computer, microfoon, koptelefoon

instructies:

Stap 1

Sluit de microfoon aan door de stekker (het uiteinde van het snoer) aan te sluiten op de connector aan de achterkant van de systeemeenheid. De microfoonconnector van de systeemeenheid heeft een roze rand.

Stap 2

Nadat u de microfoon hebt aangesloten, moet u deze configureren. Klik hiervoor op de knop "Start", die zich in de linkerbenedenhoek van het monitorbeeld bevindt. Selecteer in het vervolgkeuzemenu "Instellingen", ga vervolgens naar "Configuratiescherm" en daar - in de regel "Geluiden en audioapparaten".

Stap 3

Als je alles goed hebt gedaan, verschijnt het venster "Eigenschappen: Geluiden en audioapparaten" op het scherm, dat vijf tabbladen heeft: "Volume", "Geluiden", "Audio", "Spraak", "Apparatuur". Ga naar het tabblad "Spraak".

Stap 4

Gebruik de opties Spraak afspelen en Spraak opnemen om het volume aan te passen voor het opnemen en afspelen van spraak via de microfoon. In dit venster kunt u aanvullende parameters configureren. Zet de microfoon aan en pas het volume aan. Als dit toestel zich dicht bij de luidsprekers bevindt, zal de microfoon zoemen.

Stap 5

Installeer en configureer vervolgens uw hoofdtelefoon. Hoofdtelefoons hebben in de regel een USB-connector die in dezelfde connector in de systeemeenheid kan worden gestoken. Maar voordat u de hoofdtelefoon voor de eerste keer aansluit, moet u de juiste stuurprogramma's op uw computer installeren. Na het installeren van de drivers is de koptelefoon klaar voor gebruik.

Populair per onderwerp