Een Microfoon Instellen Op Een Webcam

Inhoudsopgave:

Een Microfoon Instellen Op Een Webcam
Een Microfoon Instellen Op Een Webcam

Video: Een Microfoon Instellen Op Een Webcam

Video: hoe schakel je de webcam en de microfoon in 2022, December
Anonim

De populariteit van webcams groeit elke dag meer en meer. Hiermee kunt u communiceren met andere internetgebruikers, foto's maken van objecten voor een computer. Tegenwoordig hebben gebruikers vaak verschillende problemen die samenhangen met het instellen van de microfoon in de webcam. Om dit probleem op te lossen, moet u alle parameters in het systeem configureren.

Een microfoon instellen op een webcam
Een microfoon instellen op een webcam

Het is nodig

Personal computer, microfoon

instructies:

Stap 1

Om een ​​webcam op uw computer te installeren, moet u deze aansluiten via de connector en de meegeleverde software downloaden. Na het installeren van de software zou alles moeten werken. Maar er kunnen zich ook problemen voordoen. Nadat u uw webcam hebt geïnstalleerd, probeert u het geluid te controleren.

Stap 2

Ga eerst naar "Start". Selecteer het tabblad "Configuratiescherm". Daar vindt u een pictogram met de naam Geluiden en audioapparaten. Maak het open.

Stap 3

Stemparameters moeten worden ingesteld als "realtek hd audio-uitvoer". Je kunt daar ook de microfooninstellingen zien. Als er iets ontbreekt, installeer dan de stuurprogramma's opnieuw. Verwijder de oude en laad de nieuwe.

Stap 4

Als u van plan bent Skype te gebruiken, controleer dan of de microfooninstellingen daar correct zijn. De microfoon ingebouwd in de webcam geeft altijd wat glitches. Als er een stuurprogramma bij de camera zit, probeer dan de microfoon erin te configureren. Als geen van het bovenstaande helpt, moet u Skype starten met de UVC-driver.

Stap 5

Wanneer u uw webcam aansluit, downloadt u de stuurprogramma's ervoor. Vervolgens zou een camerapictogram moeten verschijnen in de map "Deze computer". Open dit pictogram en u krijgt een lijst met instellingen te zien. Selecteer alles wat met geluid te maken heeft en klik op Inschakelen.

Stap 6

Pas het geluid aan in het programma waarin je communiceert via de microfoon. Stel het volume in, luidsprekers. Wanneer u Skype start, ziet u een welkomstvenster. Daar moet u de headset- en webcam-instellingen instellen. Klik op "Geluid controleren". Er zouden drie tabbladen moeten openen waarin u het apparaat controleert en configureert.

Stap 7

U kunt proberen naar het gedeelte "Apparaatbeheer" te gaan. Zoek daar naar een onbedoeld uitroepteken op het tabblad Host Bus Controls. Neem het weg.

Populair per onderwerp