Hoe Te Richten In De Wereld Van Tanks

Inhoudsopgave:

Hoe Te Richten In De Wereld Van Tanks
Hoe Te Richten In De Wereld Van Tanks

Video: Hoe Te Richten In De Wereld Van Tanks

Video: Hoe Te Richten In De Wereld Van Tanks
Video: HOW I GRIND STOCK TANKS in World of Tanks! 2024, April
Anonim

Het populaire multiplayer-spel World of Tanks trok niet alleen ervaren gamers aan, maar ook mensen die nog nooit iets hadden gespeeld. Een van de redenen voor deze opwinding is de schijnbare eenvoud van de gameplay. Op het eerste gezicht lijkt het erop dat je alleen maar hoeft te rijden, richten en schieten, maar in werkelijkheid is alles een beetje ingewikkelder.

Hoe te richten in de wereld van tanks
Hoe te richten in de wereld van tanks

Noodzakelijk

  • - spelcomputer;
  • - geregistreerd account in World of Tanks;
  • - Game client.

instructies:

Stap 1

Tijdens het spelen van World of Tanks ben je waarschijnlijk tegengekomen dat zelfs perfect richten, dat wil zeggen de combinatie van het vizier van het vizier en de vijandelijke tank, geen honderd procent garantie geeft op raken en schade veroorzaken. Dit komt door een aantal redenen: de vijandelijke tank kan in beweging zijn of op grote afstand, je zou een obstakel kunnen raken of niet wachten op volledige targeting, ten slotte had je projectiel misschien gewoon niet genoeg kracht om dat deel binnen te dringen van de romp vijandelijke tank, die hij raakte. Om zulke vervelende gevallen zo min mogelijk te houden, moet je leren correct te mikken.

Stap 2

De meeste tanks, met uitzondering van zelfrijdende artillerie-eenheden (SPG's), hebben twee richtmodi: arcade en sniper. In de eerste kijk je van boven en van achter naar je tank, je ziet wat er om je heen gebeurt, maar richten in deze modus is extreem moeilijk en onhandig.

De sluipschuttermodus is speciaal ontworpen voor nauwkeurig richten, omdat het een optisch vizier simuleert met een vergroting van 1-2-3x, waardoor je het wapen zelfs vanaf een lange afstand op een kwetsbaar deel van de vijandelijke tank kunt richten. De artilleriemodus van de zelfrijdende kanonnen is een bovenaanzicht van de gevechtskaart, die aangeeft of je projectiel de vijandelijke tank bereikt of niet. Ongeacht de modus zijn de richtregels hetzelfde.

Stap 3

Probeer te wachten op volledige informatie met het doelwit. Hoe meer granaten je kanon heeft, hoe groter het scala aan informatie. Voor sluipschutteropnamen op lange afstand is het beter om die wapens te kiezen waarvoor deze parameter minimaal is. Als je een tank hebt met een onnauwkeurig kanon, is het beter om een dichterbij bereik te kiezen om te schieten.

Stap 4

Op bewegende doelen moet je van tevoren richten. Afhankelijk van de afstand tot de vijand en zijn snelheid kan deze voorsprong variëren van 0,5 tot 2 tankrompen. Natuurlijk kan een onvoorspelbare tegenstander op elk moment de bewegingsrichting veranderen, dus probeer te anticiperen op zijn verdere acties om de granaten niet tevergeefs te verspillen.

Stap 5

Let op: de vijandelijke tank kan geheel of gedeeltelijk worden verborgen door een obstakel. Obstakels in het spel zijn onder meer gebouwen, auto's, rompen van beschadigde tanks, stenen, sommige soorten hekken, plooien van het terrein. Ervaren tankers pronken zelden met de hele romp van een tank en gebruiken obstakels om kwetsbare delen van hun voertuig te beschermen.

Stap 6

Er is een functie voor automatisch richten in het spel, die je kunt inschakelen door het wapen op een vijandelijke tank te richten en met de rechtermuisknop te klikken. Het is echter beter om handmatig te richten, omdat automatisch richten geen goede nauwkeurigheid biedt, maar eerder helpt eenvoudig om de richting van het vuur te behouden.

Aanbevolen: