Hoe Te Fotograferen In De Wereld Van Tanks

Inhoudsopgave:

Hoe Te Fotograferen In De Wereld Van Tanks
Hoe Te Fotograferen In De Wereld Van Tanks

Video: Hoe Te Fotograferen In De Wereld Van Tanks

Video: Hoe Te Fotograferen In De Wereld Van Tanks
Video: Nederlandse tanks schieten in Duitsland in training van 'miljoen per week' | NU.nl 2024, April
Anonim

De multiplayer-game World of Tanks, die alle fans van formidabele gepantserde voertuigen heeft verzameld, heeft een zogenaamde lage instapdrempel. Dit betekent dat je geen speciale kennis of vaardigheden hoeft te hebben om te beginnen met spelen. Een ander ding is dat je goed wilt spelen, en daarvoor is het niet genoeg om alleen te gaan schieten. En het fotograferen zelf, als je ernaar kijkt, is geen gemakkelijk proces.

Hoe te schieten in de wereld van tanks
Hoe te schieten in de wereld van tanks

Noodzakelijk

  • - spelcomputer;
  • - geregistreerd account in World of Tanks;
  • - Internetverbinding;
  • - Game client.

instructies:

Stap 1

Je kunt natuurlijk gewoon het zicht van je geweer uitlijnen met de omtrek van een vijandelijke tank en klikken met de muis. Maar het resultaat kan verre zijn van wat werd verwacht. In tegenstelling tot traditionele computerschieters, waar het doelwit meestal mensen zijn die niet worden beschermd door tonnen bepantsering, moet je in World of Tanks op zwaar gepantserde tanks schieten, en zelfs vanuit verschillende hoeken. Daarnaast zijn er verschillende soorten projectielen, die verschillen in pantserpenetratie, fragmentatieradius, vliegsnelheid en schadekracht.

Stap 2

Schiet op kwetsbare punten. Er zijn geen tanks in het spel die in principe niet kunnen worden gepenetreerd. In de regel zijn de achterkant van de tank en de zijkanten veel minder beschermd dan de frontale projectie. Als er echter geen keuze is en je in het voorhoofd moet schieten, probeer dan niet op de toren en de wapenmantel te richten, maar op de onderste pantserplaat en het luik van de commandant, die in de meeste gevallen de meest kwetsbare delen van de tank. Op het officiële forum van het spel kun je kennis maken met de boekingsschema's voor alle tanks om geen granaten te verspillen.

Stap 3

Probeer in een rechte hoek te schieten. Hoe scherper de inslaghoek, hoe groter de kans dat het projectiel eenvoudig van vijandelijke pantsers afketst. Op het eerste gezicht lijkt het erop dat de voorhoofden van sommige tanks bijna volledig uit scherpe hoeken bestaan, maar in feite hebben ze allemaal hun eigen kwetsbaarheden.

Stap 4

Schiet niet op de sporen, tenzij je ze wilt neerschieten. Natuurlijk is het aandrijfgedeelte van de tank het meest aantrekkelijk als doelwit: de zijkant, minimale bepantsering, uitstekende stompe hoek. Maar houd er rekening mee dat het onderstel alle schade kan opvangen, en in plaats van de vijand te vernietigen, sla je gewoon de rups af. Aan de andere kant is schieten met een onderwagen een effectieve manier om te voorkomen dat de vijand dekking zoekt of zich omdraait, dus er zijn situaties waarin je de sporen moet neerschieten.

Stap 5

Kies de juiste schelpen. Er zijn verschillende soorten van hen in het spel. Het grootste aantal schoten wordt afgevuurd door pantserdoorborende granaten met de beste combinatie van pantserpenetratie-schade-prijsparameters. Maar in sommige gevallen zijn ze niet genoeg en moet je sub-kaliber of cumulatieve projectielen gebruiken, waarvan de parameters van pantserpenetratie en schade aanzienlijk hoger zijn. Hiervoor moet je een prijs betalen die 10 keer hoger kan zijn dan de kosten van een conventioneel pantserdoordringend projectiel. Bovendien kunnen bijna alle kanonnen worden geladen met zeer explosieve munitie, die een zeer lage pantserpenetratie heeft, maar aanzienlijke schade kan aanrichten, vooral aan de interne modules van de tank. Sommige kanonnen zijn speciaal ontworpen voor explosieve granaten van groot kaliber, waarvoor ze een lage nauwkeurigheid betalen.

Stap 6

Schiet niet gedachteloos. Er zijn situaties waarin je beter niet kunt schieten. Als u bijvoorbeeld informatie over de locatie van vijandelijke troepen op een lichte, onopvallende tank doorgeeft, is het logisch om de krachtige kanonnen van de geallieerde tanks schade toe te brengen en onopgemerkt te blijven. Je eigen schot zal je waarschijnlijk ontmaskeren en hoogstwaarschijnlijk zal het heel weinig schade aanrichten.

Aanbevolen: