Zelfvernietiging In De Wereld Van Tanks

Inhoudsopgave:

Zelfvernietiging In De Wereld Van Tanks
Zelfvernietiging In De Wereld Van Tanks

Video: Zelfvernietiging In De Wereld Van Tanks

Video: Zelfvernietiging In De Wereld Van Tanks
Video: 38,8 liter V12 tank motor, 1ste start na 28 jaar! 2024, April
Anonim

Een van de meest populaire online games World of Tanks, gemaakt door het Wit-Russische bedrijf Wargaming, geeft de speler de mogelijkheid om zich midden in een tankgevecht te voelen als de commandant van een formidabel gevechtsvoertuig. En net zoals op zee de bemanningen van oorlogsschepen kingstones openden om zich niet aan de vijand over te geven, zo vernietigen de tankers van World of Tanks soms zelf hun voertuigen. Maar hoe kan dit?

Zelfvernietiging in de wereld van tanks
Zelfvernietiging in de wereld van tanks

Noodzakelijk

  • - een computer die voldoet aan de WoT-systeemeisen;
  • - geregistreerde rekening;
  • - Internetverbinding;
  • - Game client.

instructies:

Stap 1

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je hebt besloten om je tank te vernietigen. Je ziet bijvoorbeeld dat de strijd duidelijk verloren is en je wilt je vijanden niet het plezier gunnen jou te doden. Door jezelf te vernietigen, kun je tegenstanders de verwachte beloningen ontnemen om de winnaars op de een of andere manier schade toe te brengen. Je kunt jezelf vernietigen als je ruzie hebt met je team, waardoor hun kansen om te winnen worden verkleind.

Stap 2

De realistische fysica die in een van de patches (updates) van het spel verscheen, breidde de mogelijkheden van tankers om hun voertuigen onafhankelijk te vernietigen aanzienlijk uit. In totaal zijn er drie methoden, die elk hun eigen beperkingen hebben op de toepasbaarheid. Vóór patch 0.8.6 was er een programmatische methode van zelfvernietiging, waarvoor er een overeenkomstige mod was, maar in de volgende patches werd deze optie verwijderd.

Stap 3

Zelfvernietigingsmethode # 1 - verdrink jezelf. Uiteraard werkt het alleen op die kaarten waar voldoende diep water aanwezig is. Rijd je tank gewoon zo ver het water in dat er een icoontje met een tien-seconden timer verschijnt, wacht 10 seconden en je kunt veilig naar de hangar: je tank wordt vernietigd, en de vijand bleef achter zonder extra ervaring en credits.

Stap 4

Methode nummer 2 - crash. Als er geen water op de kaart staat, maar er is een relatief groot hoogteverschil (ravijnen, rotsrichels, heuvels), dan kun je de tank verspreiden en naar beneden springen. Met een natuurkundecursus op school kun je je volledig voorstellen wat er met een auto van 30 ton zal gebeuren als deze van ten minste de derde verdieping valt. In het beste geval zal uw tank een aanzienlijk deel van zijn HP verliezen en kritieke schade oplopen aan zijn modules, en in het ergste geval zal hij volledig crashen.

Stap 5

Methode nummer 3 - zelf schieten - is helaas niet geschikt voor alle tanks, maar alleen voor zelfrijdende artillerie-installaties (ACS). Het feit is dat deze tanks met krachtige munitie behoorlijk kwetsbaar zijn. Gezien het feit dat zelfrijdende kanonnen voornamelijk explosieve granaten schieten, die slecht door het pantser dringen, maar schade toebrengen aan het gebied, kun je recht tegen de muur staan en schieten - je tank zal hoogstwaarschijnlijk worden vernietigd door fragmenten van je eigen granaat.

Aanbevolen: