Hoe De Perfecte Wereld Te Spelen

Hoe De Perfecte Wereld Te Spelen
Hoe De Perfecte Wereld Te Spelen

Video: Hoe De Perfecte Wereld Te Spelen

Video: Hoe De Perfecte Wereld Te Spelen
Video: LAURA u0026 ISABELLE HOF: MEDITATIE, opvoeding WIM HOF, INTUÏTIE en OVERLEDEN MOEDER | EFFE RELATIVEREN 2024, Mei
Anonim

Perfect World is een online role-playing game ontwikkeld in China en momenteel gelanceerd in veel landen, waaronder Rusland (gepromoot door de mail.ru holding).

Hoe de perfecte wereld te spelen
Hoe de perfecte wereld te spelen

De actie speelt zich af in de fictieve wereld van Pangu en bevat veel elementen uit de Chinese mythologie. Het spel heeft een verandering van dag en nacht, het is mogelijk om onder water te zwemmen en door de lucht te vliegen.

Het spel is gratis, maar om het spelen in de perfecte wereld comfortabeler te maken, heeft het een winkel met veel handige items. Items kunnen echter ook op de veiling of rechtstreeks van spelers worden gekocht.

Om het spel te starten heb je nodig:

  1. Registreer je op https://pw.mail.ru/account.php. Registratie is gratis. U wordt gevraagd om een game-account aan te maken. Het is beter om het vinkje "gebruik de ingevoerde gebruikersnaam en wachtwoord om het spel te openen" om veiligheidsredenen te verwijderen en de site en het spelaccount met verschillende inloggegevens in te voeren. Om de registratie te voltooien, moet u uw akkoord met de regels, de gebruikers- en licentieovereenkomst lezen en bevestigen, evenals informatie over sancties.
  2. Download de client van https://pw.mail.ru/download.php. De clientsoftware is ook gratis.
  3. Installeer de client door PW_setup.exe uit te voeren. Volg tijdens het installatieproces gewoon de instructies van de wizard. Houd er rekening mee dat dit bestand niet alle informatie bevat die nodig is voor de installatie, maar slechts een bootloader is. Om het correct te laten werken, moet de internetverbinding actief zijn.
  4. Start het spel met behulp van de snelkoppeling die op het bureaublad verschijnt. Voer de naam en het wachtwoord in die u tijdens de registratie hebt ingevoerd. Als u opnieuw binnenkomt nadat de verbinding is verbroken, schakelt u het selectievakje Verbeterd in.
  5. Klik op Aanmelden. Je kunt nu de perfecte wereld spelen. Begin met het maken van je personage. Er kunnen maximaal 8 verschillende tekens aan uw account worden gekoppeld. Je hebt een moeilijke keuze uit een van de drie rassen (mensen, zaden, zoomorphs), waarna het personage een geslacht moet krijgen en een klasse moet kiezen. Onthoud dat je het uiterlijk van een personage pas binnen 48 uur na het maken ervan kunt aanpassen. De game heeft een ontwikkeld systeem om het uiterlijk uit te werken, je kunt zelfs je eigen foto uploaden en deze als model voor creativiteit gebruiken. Nadat je de vorming van het uiterlijk van het personage hebt voltooid, kun je hem naar de gamewereld sturen.

Aanbevolen: