Wie Maakt De Lichtste Laptop Ter Wereld

Wie Maakt De Lichtste Laptop Ter Wereld
Wie Maakt De Lichtste Laptop Ter Wereld

Video: Wie Maakt De Lichtste Laptop Ter Wereld

Video: Wie Maakt De Lichtste Laptop Ter Wereld
Video: Apple Vs Lenovo - Laptop Wars 😍 #shorts 2024, Mei
Anonim

Begin juni 2012 dook er een nieuwe mededinger op voor 's werelds lichtste laptop. Op COMPUTEX 2012 werd het X11-notebookmodel van Gigabyte gepresenteerd in een reeks concept-notebookcomputers. Taiwanese fabrikanten beweren dat de nieuwigheid verreweg het lichtste model in zijn klasse is.

Wie maakt de lichtste laptop ter wereld
Wie maakt de lichtste laptop ter wereld

De X11-laptop weegt echt aanzienlijk minder dan andere modellen in zijn klasse - slechts 975 g. Hij is meer dan honderd gram lichter dan zijn naaste concurrent, de Asus Zenbook ultrabook. Exclusief en langverwacht, de X11 wordt geleverd met een volledige reeks laptopopties. De Ivy Bridge-processor en 128 GB SSD zorgen voor snellere opstarttijden en snellere systeemprestaties.

De innovatieve ontwikkeling is van het bedrijf Gigabyte (https://www.gigabyte.ru/), een van de leiders op de markt van computerapparatuur en componenten. Opgericht in 1986 in Taiwan, is het bedrijf uitgegroeid tot een machtige industriële holding. De holding omvat twee hoofddivisies: Gigabyte Technology en Gigabyte Communications. Slechts een paar ontwikkelaars begonnen met de activiteiten van het bedrijf, vandaag telt het personeelsbestand ongeveer 7000 mensen.

In de beginfase richtte het bedrijf zich op de ontwikkeling en productie van videokaarten en moederborden. Gigabyte Technology voert deze richting nog steeds uit en de producten worden vanwege hun kwaliteit zeer gewaardeerd in de elektronicawereld. De hoofdrichting van Gigabyte Communications is de productie van smartphones en PDA's. Overigens was het bedrijf de eerste ter wereld die een communicator uitbracht met een ingebouwde tv-tuner. Naast deze activiteitsgebieden beheerst Gigabyte met succes de productie van laptops, desktop-pc's, televisietuners, monitoren, luidsprekersystemen en randapparatuur.

Bij de productie gebruikt het bedrijf de modernste technologieën waarmee het succesvol kan concurreren met andere erkende marktdeelnemers. Met name door het gebruik van koolstofvezel (koolstofvezel) kon de X11 het gewicht tot een minimum beperken. Dit materiaal is lichtgewicht en zeer duurzaam. De focus op innovatie stelt Gigabyte Holding in staat om met vertrouwen de leiding te nemen in de complexe markt van hightech-apparaten.

Aanbevolen: