Hoe Speel Je Warcraft 3 Online In

Inhoudsopgave:

Hoe Speel Je Warcraft 3 Online In
Hoe Speel Je Warcraft 3 Online In

Video: Hoe Speel Je Warcraft 3 Online In

Video: Hoe Speel Je Warcraft 3 Online In
Video: How to play Frozen Throne online FREE ? (Without Battlenet) 2024, April
Anonim

Warcraft III is een strategiespel dat, zelfs 10 jaar na de release, populair blijft bij spelers over de hele wereld. Een groot deel van de populariteit van deze game is te danken aan de mogelijkheid om online met andere spelers te spelen, die beschikbaar is in een versie genaamd The Frozen Throne.

Hoe speel je warcraft 3 online in 2017
Hoe speel je warcraft 3 online in 2017

instructies:

Stap 1

Kies uit verschillende manieren om Warcraft III: The Frozen Throne online te spelen - via de Battle.net-server, andere servers, de Garena-website of de Hamachi-software. De eerste methode is de meest toegankelijke en gemakkelijkste. Om dit te doen, koop je gewoon de officiële versie van het spel met een individuele sleutel, ga dan naar de Battle.net-website en doorloop de snelle registratieprocedure volgens de aangegeven instructies. Nu, met behulp van uw licentiesleutel, kunt u het spel online starten.

Stap 2

Probeer andere servers te vinden om online te spelen, bijvoorbeeld Playground.ru. Je hebt Warcraft III: The Frozen Throne 1.24e of hoger nodig met een patch van de ontwikkelaars. Zoek ook op internet en download het loader-programma, installeer het. Als je een firewall hebt geïnstalleerd, configureer deze dan zo dat het de lancering van het spel online niet blokkeert: open verbindingen met poorten: van 6112 tot 6114, evenals 6200 en 4000, neem W3l.exe en War3.exe op in de lijst van toegestane programma's, die zich in de gamemap bevinden. Start het spel via het W3l.exe-bestand (niet te verwarren met War3.exe). Maak een nieuw account aan en begin met spelen.

Stap 3

Ga naar de Garena.ru-website en registreer een nieuwe gebruiker. Download de client van deze service naar uw computer en installeer deze. Start de client en voer deze in met de gebruikersnaam en het wachtwoord die op de site zijn gemaakt. Selecteer de juiste Warcraft III: The Frozen Throne-gameroom en specificeer vervolgens het pad naar het uitvoerbare bestand in de gamemap. Klik op "Start", stel vervolgens het lokale netwerk in als verbinding, waarna je online kunt gaan spelen.

Stap 4

Download en installeer het Hamachi-programma op uw computer (het is te vinden op verschillende spelsites op internet). Breng een lokale netwerkverbinding tot stand en voer het programma uit. Specificeer het pad naar het opstartbestand W3l.exe om online te kunnen spelen.

Aanbevolen: