Hoe Speel Je Contra Online

Inhoudsopgave:

Hoe Speel Je Contra Online
Hoe Speel Je Contra Online

Video: Hoe Speel Je Contra Online

Video: Hoe Speel Je Contra Online
Video: Retroarch Android CONTRA NES wifi multiplayer 2024, April
Anonim

Counter Strike is al tien jaar populair onder online games. Het geheim is dat met een handige gameplay en een verscheidenheid aan plots, de game zeer lage eisen stelt aan de kracht van computers en verbindingssnelheid. Volg deze stappen om online spelen in te stellen.

Hoe speel je Contra online
Hoe speel je Contra online

instructies:

Stap 1

Download de Counter Strike-distributie en installeer deze op uw Windows-computer. De systeemvereisten voor dit spel zijn laag. Dus voor een comfortabel spelproces is een configuratie met 256 megabyte RAM, een 800 megahertz processor en een videokaart met 64 megabyte geheugen voldoende. Een voorwaarde voor online spelen is een stabiele verbinding met een lokaal netwerk via Ethernet, of met internet via een technologie die een verbindingssnelheid van ten minste 128 Kbps ondersteunt. Als aan al deze voorwaarden is voldaan, kun je beginnen met het maken van je eigen online game Counter Strike.

Stap 2

Start het geïnstalleerde spel en klik op de knop "Nieuw spel" in het startvenster. Selecteer in het dialoogvenster dat wordt geopend voor de configuraties van het toekomstige multiplayer-spel de kaart waarop de wedstrijd zal plaatsvinden. Nadat je een kaart hebt geselecteerd, open je het aangrenzende venstertabblad, dat meer gedetailleerde spelinstellingen bevat. Schrijf hier de naam van de spelserver waarmee de spelers deze op het netwerk zullen vinden. Stel indien nodig een limiet in op het aantal spelers op de server en maak een wachtwoord aan om verbinding te maken met de gameserver. Stel vervolgens opties in zoals het startbedrag voor nieuwe spelers, de tijd om te bevriezen aan het begin van elke ronde, hoorbaarheid of voetstappen of het ontbreken daarvan, schade bij het schieten op kameraden, enzovoort. Wanneer u klaar bent met het configureren van de server, klikt u op OK. Daarna zal het downloaden van het spel beginnen.

Stap 3

Om andere gebruikers met uw online game te verbinden, moeten ze op de knop "Servers zoeken" in het hoofdvenster van het spel klikken. In de zoekresultaten van de server moeten spelers uw server selecteren (iedereen zijn naam van tevoren vertellen) en op de knop "Verbinden" drukken, indien nodig, voer het wachtwoord in om verbinding te maken. Zodra de eerste speler verbinding maakt, begint de wedstrijd opnieuw. In de toekomst zal het spel niet gepaard gaan met een herstart wanneer nieuwe spelers worden aangesloten.

Stap 4

Na het aansluiten moet elke speler een team kiezen aan de kant waarvan hij zal spelen (terroristen of contraterroristen). Elke ronde van het spel eindigt ofwel met de dood van spelers van één team, ofwel met de succesvolle voltooiing van de missie (explosie van een bom, terugtrekking van gijzelaars). Kortom, de gameplay van Counter Strike is eindeloos. Wanneer u een server maakt, kunt u een verandering van kaarten instellen om een verscheidenheid aan games te garanderen.

Aanbevolen: