Hoe Speel Je Een Online Game

Inhoudsopgave:

Hoe Speel Je Een Online Game
Hoe Speel Je Een Online Game

Video: Hoe Speel Je Een Online Game

Video: Hoe Speel Je Een Online Game
Video: Je eerste game maken | Tutorial | Klokhuis Game Studio 2024, Maart
Anonim

Spelen met een netwerkverbinding is over het algemeen niet moeilijk. Het hangt allemaal af van de vereisten van het spel zelf. Soms is het heel eenvoudig en soms moet je extra applicaties downloaden om de applicatie correct te laten werken op het netwerk.

Speel
Speel

instructies:

Stap 1

Minigames en multiplayer-applicaties op websites zijn gemakkelijker online te spelen. Het feit is dat een dergelijke verbinding geen speciale instellingen vereist. In de regel is het voldoende om gewoon "een spel te maken", het serveradres te achterhalen en over te dragen aan een andere speler(s). Of u kunt zelf verbinding maken met het gewenste adres door op "verbinden" te klikken. Meestal, als er problemen zijn met dergelijke spellen (het geeft bijvoorbeeld een fout, vertraagt, start niet, enz.), moet u bovendien een bijgewerkte versie van Abode Flash Player installeren (u kunt deze downloaden via de lin

Stap 2

Online interfacegames zijn soms ook beschikbaar via het netwerk. Je moet controleren of er een server voor haar is. U moet er op dezelfde manier verbinding mee maken (verbinden met de server). Voor moderne versies moet u Flash Player en DirectX bijwerken.

Stap 3

Games die meer middelen vragen, werken niet altijd op dezelfde manier. Soms stelt de server zijn eigen regels in en kan hij gewoon geen verbinding maken. Om dit te doen, moet u een speciale add-on downloaden - een patch. Dergelijke add-ons bevinden zich in de regel op sites als https://www.playground.ru/. Of misschien heb je een clientserver nodig, die zich in theorie op de server / site van het spel zelf zou moeten bevinden. De verbinding via de client gebeurt automatisch

Stap 4

Als games over het netwerk niet werken, dan zijn de meest voorkomende redenen: niet bijgewerkte software (met name het updaten van het Windows-besturingssysteem), DirectX, stuurprogramma's voor de videokaart. En natuurlijk kunnen er problemen ontstaan door een firewall of antivirus. Als de game een netwerkfout genereert (gerelateerd aan de server, bijvoorbeeld een verbroken verbinding, geen verbinding kunnen maken, enz.), Ga dan naar de firewall en voeg deze toe aan de lijst met vertrouwde programma's (in de regel, dit wordt "uitzonderingen" genoemd).

Aanbevolen: