Hoe Speel Je Warcraft 3 Via Garena

Inhoudsopgave:

Hoe Speel Je Warcraft 3 Via Garena
Hoe Speel Je Warcraft 3 Via Garena

Video: Hoe Speel Je Warcraft 3 Via Garena

Video: Hoe Speel Je Warcraft 3 Via Garena
Video: За какую расу играть новичку? [Warcraft 3 Гайд] 2024, April
Anonim

Warcraft 3 - een computerspel van het strategiegenre, tien jaar geleden gemaakt, is nog steeds populair dankzij de kaarten die ervoor zijn gemaakt, waardoor tien spelers tegelijkertijd in realtime kunnen spelen. Op dit moment is zo'n kaart Dota, waar miljoenen spelers over de hele wereld vechten met de hulp van de Garena-spelclient.

Hoe speel je Warcraft 3 via Garena
Hoe speel je Warcraft 3 via Garena

Noodzakelijk

  • - computer met internettoegang;
  • - browser;
  • - Warcraft3.

instructies:

Stap 1

Download en installeer Warcraft 3 op uw computer om Dota in Garen te spelen. Open uw browser en volg de link https://war3.org.ua/downloads/game/WarCraft_III_v124e_eng_war3.org.ua.rar. Nadat het downloaden is voltooid, installeert u het spel op uw computer. Installeer vervolgens de patch voor het spel in Garena - ga hiervoor naar de website https://jekasoft.ru/publ/warcraft_3/1/1/35-1-0-100, selecteer de gewenste patch en download deze. De 124c-patch van Warcraft 3 wordt het meest gebruikt in Garen, dus selecteer die. Voer het uit en volg alle instructies van het installatieprogramma. Start je computer opnieuw op

Stap 2

Download de nieuwste kaart om Garena te spelen. Ga hiervoor naar de site getdota.com, volg de link om de nieuwste versie van de kaart te downloaden. Op dit moment is het een 6.72f-kaart. Nadat de kaart is gedownload, kopieert u deze naar uw map Warcraft / maps / downloads. Start Warcraft 3, selecteer een lokaal netwerk of een enkele speler, klik op de knop "Maken" en zorg ervoor dat de game de gedownloade kaart in de map Downloads ziet.

Stap 3

Download en installeer Garena's client. Volg deze link https://intl.garena.com/~client/, selecteer de Russische taal voor de client in de lijst, klik op de knop Downloaden. Voer na de installatie het programma uit en klik op de opdracht "Registreren". Vul de volgende velden in: voer uw gebruikersnaam in het veld "Naam" in, vul het veld "Wachtwoord" in, typ het opnieuw in het veld "Bevestig wachtwoord", voer uw e-mailadres in, selecteer uw land, vink het vakje aan naast het veld "Ik ga akkoord met de licentieovereenkomst". Klik op de knop Bevestigen. Voer vervolgens uw gebruikersnaam en wachtwoord in het systeem in, selecteer een server. Het programma start de update indien nodig. Druk na het downloaden op de update-knop en wacht tot Garena start

Stap 4

Klik in de rechterbenedenhoek op de knop "Instellingen", in het veld "Instellingen voor uitvoerbare bestanden", klik op de knop "Bladeren" en in het geopende venster selecteert u uw uitvoerbare bestand voor het Warcraft III-spel. Klik vervolgens op "OK". Klik aan de linkerkant op "Lokale games" - selecteer Warcraft III en vervolgens het land - Rusland / Oekraïne of een andere regio naar keuze. Kies een kamer - er moeten minder dan 225 spelers zijn om deze te betreden.

Stap 5

Klik op "Start", dan zal Warcraft starten. Druk op de knop "Lokaal netwerk" en selecteer de bijnaam van de speler in de lijst met games. Minimaliseer het spel, selecteer in Garena in de lijst aan de rechterkant de bijnaam van de speler, voer de opdracht "Tunnel" uit. De ping-waarde wordt weergegeven in de chat. Als het meer dan 150 is, zal het spel "achterblijven", dwz. ophangen en vertragen. Dus selecteer een andere host (game-maker) en klik op Join, verwacht dat tien spelers worden gerekruteerd en de host start het spel.

Aanbevolen: