Hoe Speel Je FIFA Online

Inhoudsopgave:

Hoe Speel Je FIFA Online
Hoe Speel Je FIFA Online

Video: Hoe Speel Je FIFA Online

Video: Hoe Speel Je FIFA Online
Video: 5 tips om beter te worden in FIFA20! (Nederlands) 2024, April
Anonim

FIFA is een verslavend spel dat de liefde van een groot aantal gamers heeft verdiend. Het is alleen een beetje moeilijk om er verbinding mee te maken. Als u echter de instructies opvolgt, zouden er geen problemen moeten ontstaan.

Hoe speel je FIFA online
Hoe speel je FIFA online

Noodzakelijk

Internet, computer, FIFA-spel

instructies:

Stap 1

Om dit spel via internet vanaf je pc te spelen, selecteer je "Spelen via IP" uit de aangeboden opties om verbinding te maken met het spel.

Stap 2

Een van de spelers fungeert als een "server" en de tweede maakt er verbinding mee. Als je met een vriend speelt, is het niet zo belangrijk wie welke rol op zich neemt, maar het interne IP staat niet toe dat je een server bent, dus ga naar deze site en kijk: https://2ip.ru/. Als bij het verbinden met internet het IP-adres verandert, is het extern, zo niet, dan is het intern

Stap 3

Als uw computer als server zal fungeren, zoek dan het IP-adres van uw tegenstander uit, vraag hem ernaar. Omgekeerd, als zijn computer een server wordt, geef hem dan de informatie die hij nodig heeft.

Stap 4

Ga nu naar het spel en klik op de knop "Game Modes". Rechts verschijnt een paneel met een menu. Klik daarin op het item "Collectief spel". Selecteer in het menu dat wordt geopend "IP-adres". Voer in het veld "Naam" je bijnaam in het spel in (elke naam). Zoek nu in het menu dat wordt geopend (stel dat de computer van je tegenstander als server fungeert), het item "Server" eronder, klik op de knop "Nieuw".

Stap 5

Stuur een bericht naar de tegenstander om de verbinding te bevestigen. Nu zal een nieuw venster openen, in het "Naam" veld, voer een willekeurige naam opnieuw in, en in het IP-adresveld, voer die in (niet de jouwe, maar die van de vijand).

Stap 6

Vertel de tweede speler dat je klaar bent, hij moet op "Server" klikken zodat iedereen verbinding kan maken met het spel. (Als je berichten via Messenger verzendt, minimaliseer dan het spel. Doe dit met de Windows-toets op het toetsenbord zelf. Deze bevindt zich meestal tussen de linker Ctrl- en Alt-toetsen.) Klik op OK. Beweeg de muiscursor over het IP-adres van de server en klik op de knop "Verbinden". Geniet van het spel.

Stap 7

Klik voor beide spelers bijna gelijktijdig op "Server" en "Communicatie", anders moet je alles opnieuw doen, dus is het beter om eerst contact op te nemen met de vermeende rivaal.

Aanbevolen: