Hoe Speel Je Online Games

Inhoudsopgave:

Hoe Speel Je Online Games
Hoe Speel Je Online Games

Video: Hoe Speel Je Online Games

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: How to play online slot games 2023, Februari
Anonim

We spelen allemaal graag op de computer. Iemand speelt strategie, iemand houdt van schieten, iemand geeft de voorkeur aan logische spellen. Maar er komt een moment dat fans van hun genre niet langer tevreden zijn met kunstmatige intelligentie in het spel. Ik zou mijn kracht willen meten met een echte vijand. Dit kan via een lokaal netwerk of internet.

Hoe speel je online games
Hoe speel je online games

Het is nodig

  • 1) Spel
  • 2) Lokaal netwerk of internet

instructies:

Stap 1

Om met iemand via het netwerk te spelen, moet je een gameserver maken of lid worden van een bestaande. Laten we beginnen met het maken van een server. We lanceren ons spel. We zijn op zoek naar het "multiplayer"-menu.

Stap 2

Nu klikken we op "spel maken". Er verschijnt een dialoogvenster dat verantwoordelijk is voor de parameters van het spel dat wordt gemaakt. Wij vragen het hen. Kies een kaart, rondetijd, type troepen. Elk spel heeft zijn eigen parameters, dus het is nogal moeilijk om alles te beschrijven, maar je zou een algemeen idee moeten hebben. Daarna kun je een wachtwoord instellen voor de server om de kring van mensen die met je kunnen spelen te beperken. We drukken om een ​​server te maken, wachten op de laadtijd en het spel is gemaakt. Het enige dat overblijft is wachten of iemand vragen om mee te doen.

Stap 3

Maar je kunt geen server maken, maar gewoon lid worden van een bestaande. Selecteer hiervoor het menu "multiplayer". We selecteren het menu-item "meedoen". Het is mogelijk dat u de naam of het adres van de server handmatig moet invoeren. Of er kan een tabel verschijnen met alle beschikbare servers, selecteer degene die je leuk vindt en klik op "deelnemen". We wachten op de download en verschijnen op de plaats van het spel. Nu blijft het alleen nog om je speelvaardigheden onder mensen te laten zien.

Populair per onderwerp