Hoe Maak Je Vleugels In "Terraria"

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Vleugels In "Terraria"
Hoe Maak Je Vleugels In "Terraria"

Video: Hoe Maak Je Vleugels In "Terraria"

Video: Hoe Maak Je Vleugels In
Video: How to Make a Loom in Terraria (2021) | Terraria 1.4.2 | How to make a Loom in Terraria 2024, April
Anonim

Terraria is een enorme wereld vol gevaren en verbazingwekkende ontdekkingen. Helaas is het standaardgeld van de speler zeer beperkt. Om dit probleem op te lossen, hebben de ontwikkelaars verschillende vleugels in het spel geïntroduceerd. Je moet echter nog wel weten hoe je ze moet maken.

Hoe maak je vleugels in Terraria
Hoe maak je vleugels in Terraria

instructies:

Stap 1

Op dit moment zijn er meer dan tien verschillende vleugels die verschillen in kenmerken en eigenschappen, dus het eerste wat u hoeft te doen is beslissen over de keuze. De kleinste hoogte die ze kunnen optillen is 107 voet (demonen- of engelenvleugels), het maximum is 286 (de vleugels van Rybron).

Stap 2

Om de ingrediënten voor het maken van vleugels te krijgen, moet je naar Hardmod gaan. Om dit te doen, moet je de "Wall of Flesh" -baas in de laagste niveaus van de kerkers vernietigen. Gooi de Guide-pop in de lava en er verschijnt een baas voor je. Gebruik haken of een voorbereid platform, ren ervan weg en schiet vooraf voorbereide kogels of pijlen.

Stap 3

Om vleugels te maken in Terraria, moet je de juiste ingrediënten verzamelen. De eenvoudigste opties zijn gemaakt van glinsterende zielen die van monsters zullen vallen. Je moet minimaal 20 stuks verzamelen. De overige ingrediënten zijn afhankelijk van het specifieke model. Om feeën- of vlindervleugels te maken, zoek je 100 ingrediënten voor feeënpollen of 1 ingrediënt voor vlinderpollen. Voor vleugels die zijn gekoppeld aan game-wezens, moet je één eenheid van dingen uit hun drop halen. Om de vleugels van een demon of engel te maken, heb je tien veren nodig, evenals 25 zielen van licht of duisternis.

Stap 4

Nadat je alle benodigde componenten hebt verzameld, ga je naar de Orichalcum of Mithril Anvil. Druk vervolgens op de ESC-toets en zoek de gewenste optie in het knutselmenu. Klik erop met de linkermuisknop en sleep het vervolgens naar je menu. Om de vleugels uit te rusten, verplaats je ze naar het blok Kleding en accessoires.

Aanbevolen: