Vleugels Tekenen In Photoshop

Inhoudsopgave:

Vleugels Tekenen In Photoshop
Vleugels Tekenen In Photoshop

Video: Vleugels Tekenen In Photoshop

Video: Vleugels Tekenen In Photoshop
Video: 🔴Уроки Фотошопа! Самый быстрый и легкий эффект в Adobe Photoshop. (sketch effect) 2024, Mei
Anonim

Velen vroegen zich af hoe ze zichzelf een engelachtige blik konden geven op de foto, of juist een duivelse schittering konden laten zien. De gemakkelijkste en snelste manier is om Photoshop-penselen te gebruiken. Maar de kwaliteit van dergelijke vleugels wil op zijn zachtst gezegd het beste achterlaten. Daarom is het de moeite waard om een andere optie te gebruiken.

Vleugels tekenen in Photoshop
Vleugels tekenen in Photoshop

instructies:

Stap 1

Ga naar het menu Bestand en maak een nieuw document aan. Kies de maat zoals je wilt, maar toch, voor het gemak is de maat niet klein wenselijk. Vul de onderste laag met zwart. Gebruik hiervoor het gereedschap Emmertje.

Stap 2

Maak een nieuwe laag. Selecteer Rechte lasso op de werkbalk. Gebruik het om een wig te tekenen zodat het scherpe uiteinde naar rechts wijst. Vul vervolgens de getekende vorm met wit. Ga naar het menu "Selectie" -> "Deselecteren". Selecteer vervolgens in het menu "Bewerken" "Vrije transformatie" en draai de wig ongeveer 20 graden. Druk op Enter.

Stap 3

Selecteer "Filter" -> "Stylize" -> "Wind". Vink het vakje naast Links aan. Pas dit filter zo vaak toe als nodig is om het resultaat te bereiken, afhankelijk van de grootte van de afbeelding. Breng vervolgens de vrije transformatie opnieuw aan en draai de tekening 40 graden in de tegenovergestelde richting. Pas het windfilter nog vier keer toe. Breng de wig terug naar zijn oorspronkelijke positie met behulp van een vrije transformatie. Pas het windfilter opnieuw toe, maar deze keer twee keer. Verplaats de resulterende veer omhoog en dupliceer de laag vier keer. Het idee is om deze veren als een waaier te plaatsen. Gebruik hiervoor ook vrije transformatie. Plaats de pen op elke laag in een specifieke positie. Schakel daarna de zichtbaarheid van de onderste laag uit en voeg alle voorgaande lagen samen door het item "Zichtbaar samenvoegen" te kiezen. Maak de onderste laag weer zichtbaar.

Stap 4

Gebruik het gereedschap Rechte lasso en teken dezelfde wig onder een hoek met je vleugel. De scherpe rand moet in de tegenovergestelde richting wijzen - naar links. Maak een nieuwe laag, vul de wig met wit en vergeet niet de selectie te verwijderen. Pas het windfilter drie keer toe. Herhaal deze procedure totdat het gewenste resultaat is bereikt. Lijm de verenlaag. Om de veren kleur te geven, ga je naar het menu "Afbeelding" -> "Kleur / Verzadiging". Vink het vakje "Toning" aan en kies een donkerdere kleur. Dit is voor het gemak.

Stap 5

Ga naar het menu "Filter" en selecteer "Vervormen" -> "Wave". Stel het aantal generatoren in op 1, en selecteer de rest van de nummers afzonderlijk voor uw afbeelding. Verander de vleugelkleur terug naar wit via het menu Tint / Verzadiging. Stel in het menu "Afbeelding" de modus in op "Grijswaarden". Selecteer vervolgens "Afbeelding" -> "Modus" -> "Geïndexeerde kleuren". Ga hier naar de kleurentabel en stel een volledig zwarte body in en klik op OK. De vleugel is klaar.

Aanbevolen: