Hoe Maak Je Vleugels In Een Foto

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Vleugels In Een Foto
Hoe Maak Je Vleugels In Een Foto

Video: Hoe Maak Je Vleugels In Een Foto

Video: Hoe Maak Je Vleugels In Een Foto
Video: TIPS: mooie foto's maken met je smartphone! 2024, Mei
Anonim

Een originele fotomontage kan een foto transformeren en een radicaal nieuwe look creëren, in overeenstemming met alle wensen. Als je ervan droomt jezelf in de afbeelding van een engel te zien, kun je engelenvleugels tekenen in Photoshop om vervolgens de ene afbeelding op de andere te plaatsen en een mooie en romantische foto te krijgen.

Hoe maak je vleugels in een foto
Hoe maak je vleugels in een foto

instructies:

Stap 1

Maak eerst een nieuw document met een zwarte vulling. Open het palet Lagen en maak een nieuwe laag (Maak een nieuwe laag). Teken daarna op een nieuwe laag een langwerpige smalle driehoek van links naar rechts met behulp van de Rechthoekig selectiekader. Selecteer Vullen op de werkbalk en vul de wig met wit. Kies vervolgens Deselecteren in het menu Selecteren.

Stap 2

Open het menu Afbeelding en selecteer de optie Canvas willekeurig roteren, waarbij u de wig specificeert die 20 graden moet worden gedraaid. Pas voor de geroteerde wig het filter Stileren> Wind toe in het menu. Pas het windfilter zo aan dat de richting is ingesteld op de parameter Van links. Pas hetzelfde filter twee keer toe op de witte wig.

Stap 3

Open het menu Afbeelding en draai de wig 20 graden terug, en pas vervolgens het windfilter er nog twee keer op toe. Dupliceer deze laag vier keer met behulp van de functie Laag dupliceren en gebruik vervolgens de optie in het menu Vrije transformatie bewerken om de gekopieerde lagen willekeurig te verkleinen en luchtveren te vormen.

Stap 4

Verlaag en verander de richting van de "veren" zodat ze op een doorschijnende waaier beginnen te lijken. Schakel de achtergrondlaag uit en voeg de lagen vervolgens samen met de "veren" door de optie Zichtbaar samenvoegen te kiezen in het menu Laag. Draai de zichtbaarheid van de zwarte achtergrondlaag terug.

Stap 5

Maak nu een nieuwe laag en teken nog een wig met behulp van het gereedschap Rechthoekig selectiekader, vergelijkbaar met de eerste, en richt deze in de tegenovergestelde richting vanaf het uiterste punt van de vorige wig. Vul het met wit met behulp van het gereedschap Vullen.

Stap 6

Herhaal alle bovenstaande stappen met het dupliceren van de laag en het transformeren van de veren van de tweede vleugel. Voeg de lagen samen en open het menu Filter en selecteer vervolgens het filter Vervormen> Golf. Stel het aantal generatoren in op 1. Bewerk de golflengte door de parameters te wijzigen totdat het resultaat voor u geschikt lijkt. Kopieer de vleugellaag en voeg deze samen met de vorige.

Aanbevolen: