Hoe Plug-ins Op De Server Te Plaatsen

Inhoudsopgave:

Hoe Plug-ins Op De Server Te Plaatsen
Hoe Plug-ins Op De Server Te Plaatsen

Video: Hoe Plug-ins Op De Server Te Plaatsen

Video: Hoe Plug-ins Op De Server Te Plaatsen
Video: How to: Install plugins on your server 2024, Mei
Anonim

Sommige spelers die net het proces van het maken van servers in Counter Strike 1.6 onder de knie hebben - een first-person shooter op internet die na vele jaren zijn populariteit niet verliest - zijn geïnteresseerd in hoe plug-ins erop kunnen worden geïnstalleerd.

Hoe plug-ins op de server te plaatsen
Hoe plug-ins op de server te plaatsen

instructies:

Stap 1

Stel bijvoorbeeld dat u een plug-in amx_dream-x_plugin hebt (een dergelijke plug-in bestaat niet echt, het is alleen ter illustratie). Het kan uit één.amxx-bestand bestaan, omdat het erg belangrijk is, of misschien vier, maar vaak is één voldoende.

Stap 2

Hier is een lijst van vier bestanden van verschillende formaten die een plug-in kan vormen:

- amx_dream-x_plugin.amxx;

- amx_dream-x_plugin.sma;

- amx_dream-x_plugin.cfg;

- amx_dream-x_plugin.txt.

Stap 3

Dus zonder het eerste bestand kan de plug-in niet werken. De tweede is verantwoordelijk voor het bewerken van het bestand amx_dream-x_plugin.amxx. Het derde bestand is bedoeld voor een nauwkeurigere configuratie van de plug-in en het vierde is verantwoordelijk voor de taal van de plug-in, evenals voor enkele andere instellingen.

Stap 4

Laten we zeggen dat je een plug-in hebt gedownload in een archief genaamd amx_dream-x_plugin, en alle bestanden in de gewenste map hebt uitgepakt. Wat is het volgende? Waar moeten ze worden geplaatst?

Stap 5

Het bestand amx_dream-x_plugin.amxx moet naar uw servermap worden verplaatst (of gekopieerd). Het pad is als volgt: cstrike / addons / amxmodx / plugins. Zoals je kunt zien, is alles hier eenvoudig - je plaatst deze plug-in in de map met de rest van de amxx-plug-ins. Het volgende bestand, amx_dream-x_plugin.sma, wordt in de map cstrike / addons / amxmodx / scripting geplaatst. Amx_dream-x_plugin.cfg moet in de map cstrike / addons / amxmodx / config worden geplaatst en het.txt-bestand moet in cstrike / addons / amxmodx / data / lang worden geplaatst.

Stap 6

Nadat u alle bestanden in de daarvoor bestemde mappen heeft verspreid, doet u het volgende. Om de plug-in te laten werken, voegt u deze toe aan de lijst met plug-ins op de server. Open het bestand cstrike / addons / amxmodx / config / plugins.ini met behulp van het standaard Kladblok-programma of iets dergelijks en schrijf daar een nieuwe regel - amx_dream-x_plugin.amxx. Sla vervolgens uw wijzigingen op. Natuurlijk moet u in uw geval een andere regel registreren, namelijk de naam van het plug-inbestand.

Aanbevolen: