Hoe U Uw Server Onder Toezicht Kunt Plaatsen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Server Onder Toezicht Kunt Plaatsen
Hoe U Uw Server Onder Toezicht Kunt Plaatsen

Video: Hoe U Uw Server Onder Toezicht Kunt Plaatsen

Video: Hoe U Uw Server Onder Toezicht Kunt Plaatsen
Video: De draailierbouwer - stap 1: maken en plaatsen van de duig 2024, Mei
Anonim

Als je vol vertrouwen de moeilijkste fase hebt doorlopen - het maken en configureren van je eigen CS-server, blijft het om andere spelers over je server te informeren. Als je genoeg bekende spelers hebt aan wie je het IP-adres van de server via ICQ of Skype kunt vertellen, prima. Maar om vreemden over de hele wereld aan te trekken, moet u een server toevoegen aan de monitoring op de relevante sites.

Hoe u uw server onder toezicht kunt plaatsen
Hoe u uw server onder toezicht kunt plaatsen

Het is nodig

het internet

instructies:

Stap 1

Ga naar de site https://cs-monitor.su en zoek het item "Server toevoegen". Helaas omvat de monitoring geen servers die geen eigen website op internet hebben. Houd hier rekening mee wanneer u overweegt om uw server te monitoren.

Stap 2

Lees de instructies aandachtig. De eerste voorwaarde is het plaatsen van een link naar de monitoringsite op de site van uw server. Het is ook de moeite waard om u te registreren op de monitoringsite om toegang te krijgen tot informatie over uw server en de mogelijkheid om deze te bewerken. Dat wil zeggen dat u een directe of indirecte adressering naar de website van de serviceprovider moet instellen om het hele systeem in volledige modus te laten werken.

Stap 3

Vul de velden in met uw gegevens. Verplichte informatievelden zijn gemarkeerd met een rood sterretje. Zorg ervoor dat u de contactgegevens van uw serverbeheerder vermeldt, zodat u indien nodig contact met hem kunt opnemen. Het is ook vermeldenswaard dat het noodzakelijk is om het e-mailadres aan te geven waarmee u uw account moet activeren met behulp van een speciale link naar de officiële website.

Stap 4

Schrijf een beschrijving van uw server en voer de code van de verificatieafbeelding in. Klik op de knop "Toevoegen" om de registratieprocedure te voltooien. Als er geen vragen zijn over de opgegeven gegevens, stuurt het formulier de informatie naar de monitoringserver. Na controle door de moderator verschijnt er een bericht over uw server op de monitoringsite.

Stap 5

Als uw CS-server 7 dagen niet actief is, wordt informatie hierover automatisch uit de monitoring verwijderd. Deze voorwaarde is gemaakt zodat spelers niet door de monitoringsite naar niet-bestaande of inactieve servers worden geleid. Houd ook zorgvuldig het saldo van uw account in de gaten, want als u een tijdje schulden heeft, moet u uw site een tijdje in de gaten houden.

Aanbevolen: