Hoe Een Plug-in Voor Tv Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Een Plug-in Voor Tv Te Installeren
Hoe Een Plug-in Voor Tv Te Installeren

Video: Hoe Een Plug-in Voor Tv Te Installeren

Video: Hoe Een Plug-in Voor Tv Te Installeren
Video: How to fit a TV Connector Plug onto a Coaxial AERIAL Cable 2024, April
Anonim

Om tv te kunnen kijken is het helemaal niet nodig om een tv en een schotelantenne te hebben. Nu is het heel goed mogelijk om rond te komen met high-speed internet. Zet de speler op je computer, download en installeer de benodigde plug-in en geniet van het kijken naar tv-zenders.

Hoe een plug-in voor tv te installeren
Hoe een plug-in voor tv te installeren

instructies:

Stap 1

Installeer de Mozilla Firefox-browser. Feit is dat Internet Explorer tv-zenders niet correct of helemaal niet weergeeft. Selecteer vervolgens de kanalen waarin u geïnteresseerd bent op een site die online uitzendingen aanbiedt en selecteer ze in uw persoonlijke account om te beginnen met uitzenden. Onthoud dat om te genieten van browsen, een eerste vereiste een goede gegevensontvangstsnelheid is, dat wil zeggen snel internet.

Stap 2

Download en installeer flashplayer. De meest voorkomende en door alle standaarden ondersteund is Adobe Flash Player. Het speelt zich af in een minuut, downloadlinks worden geleverd door alle sites die online televisie organiseren. U kunt ook tv kijken met de standaard Windows Media Player. Kies een afspeelapparaat afhankelijk van de kanalen die u wilt bekijken: er zijn kanalen die alleen op WMP uitzenden en er zijn kanalen die alleen kunnen worden bekeken met de Adobe-speler. Installeer naast de spelers het standaard codec-pakket. De meest complete is het K-Lite Codec Pack.

Stap 3

Om tv-zenders te kijken, moet u de plug-in zelf installeren. Installeer de plug-in wmpfirefoxplugin voor kanalen die uitzenden op WMP. Om IPTV te kijken, heb je een set VLC-plug-ins nodig, die worden geleverd met een speler van redelijk hoge kwaliteit. Om de plug-in in Firefox te installeren, opent u uw browser, selecteert u het item "Extra" in het menu en gaat u daarin naar het gedeelte "Add-ons". Open het tabblad "Zoeken in add-ons" en ga naar het venster "Blader door alle add-ons". Daar ziet u een lijst met alle add-ons die voor u beschikbaar zijn en naast elke - een knop waarmee u selectief afzonderlijke plug-ins kunt installeren. De plug-ins kunnen worden gedownload van de officiële Firefox-website, waar ze zijn gecategoriseerd voor beter zoeken. Elke plug-in van de site kan automatisch onmiddellijk worden toegevoegd aan Mozilla Firefox. Na het downloaden en installeren van de plug-ins, herstart je browser. Pas daarna zal de plug-in gaan werken.

Aanbevolen: