Hoe Een Plug-in Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Plug-in Te Verwijderen
Hoe Een Plug-in Te Verwijderen

Video: Hoe Een Plug-in Te Verwijderen

Video: Hoe Een Plug-in Te Verwijderen
Video: HOW TO: Een plug verwijderen | Stap voor stap zelf een hollewandplug verwijderen 2024, Mei
Anonim

Een plug-in is een op zichzelf staand programma dat een aanvulling is op het hoofdprogramma, waardoor u uw mogelijkheden kunt uitbreiden. Gebruikers installeren heel bewust een aantal plug-ins om de prestaties van een bepaalde applicatie te verbeteren. En dan, om een aantal redenen, proberen ze ze oprecht te verwijderen. Er zijn echter veel plug-ins die "ongeautoriseerd" het systeem binnendringen, bijvoorbeeld bij het bijwerken van bestaande software, "opgepikt" op kwaadaardige sites, enz. En ze manifesteren zich vaak in de vorm van vervelende functies, obscene "vensters" of een crash in de hoofdtoepassing. Zoveel als er plug-ins zijn, zijn er zoveel manieren om ermee om te gaan.

plug-in verwijderen
plug-in verwijderen

instructies:

Stap 1

Soms kunt u voor "adequate" plug-ins de-installatieprogramma's vinden op de site van de ontwikkelaar van de hoofdtoepassing.

Stap 2

Anderen kunnen net als gewone programma's via het Configuratiescherm worden verwijderd.

Stap 3

Het verwijderen van plug-ins uit de browser (bijvoorbeeld als je er verveeld mee bent of de versie is verouderd, of om de browser te versnellen), zal ook niet moeilijk zijn. Voor FireFox: selecteer "Extra" - "Add-ons" - "Verwijderen" geselecteerd. Laad je browser opnieuw en je bent klaar.

Stap 4

Voor Opera: "stel" handmatig het pad in naar de map Plugins (C: Program FilesOperaProgramPlugins), waar ze zijn ondergebracht in de vorm van dll-bibliotheken. Verwijder onnodig.

Stap 5

Soms, om plug-ins zoals QuickTime, Safari, enz. te verwijderen, worden scripts gebruikt als onderdeel van de distributiekit of handmatig verwijderd (door het in het register te vinden).

Stap 6

U kunt een beroep doen op speciale hulpprogramma's die alle geïnstalleerde plug-ins detecteren, bijvoorbeeld AppZapper of Clean Options, wat handig is voor het opschonen van databases op blogs, enz.

Stap 7

U kunt zoekplug-ins verwijderen via het browsermenu. Dezelfde methode kan worden toegepast op vervelende porno-informanten.

Stap 8

Als het niet helpt, probeer dan de "besmettelijke" bestanden op C: Program Files in de browsermap te vinden, specificeer het zoekbereik op datum, en verwijder ze. Verwijder vervolgens bestanden met de dll-extensie van C: Windowssystem32. Zorg ervoor dat u geen systeembestanden verwijdert.

Stap 9

Maar soms moet u de hoofdtoepassing, waarin uw kwaadaardige plug-in verloren is gegaan, volledig "slopen".

Aanbevolen: