Sneltoetsen Wijzigen

Inhoudsopgave:

Sneltoetsen Wijzigen
Sneltoetsen Wijzigen

Video: Sneltoetsen Wijzigen

Video: Sneltoetsen Wijzigen
Video: Windows sneltoetsen | 👉 Sneller en handiger werken met het toetsenbord (easy!) 2024, Mei
Anonim

Het toetsenbord heeft sneltoetscombinaties die het gemakkelijker maken om mee te werken, omdat ze onmiddellijk enkele belangrijke commando's uitvoeren. Met sneltoetsen kunt u zelfs zonder muis werken. Maar soms moeten computergebruikers de toewijzing van sneltoetsen wijzigen. Nu zijn er op internet veel verschillende programma's die helpen bij het uitvoeren van deze bewerkingen.

Sneltoetsen wijzigen
Sneltoetsen wijzigen

Noodzakelijk

PC, toetsenbord, KeyRemappe-programma

instructies:

Stap 1

Het programma KeyRemappe helpt u hierbij. Het is vrij eenvoudig te gebruiken. Het hoeft niet op een computer te worden geïnstalleerd. KeyRemappe helpt u de brandende sleutels te wijzigen en ze zelfs gewoon uit te schakelen.

Stap 2

Om te beginnen, download KeyRemappe en voer het uit. Er gaat een venster voor je open, verdeeld in twee delen. In de linkerhelft staat een kolom "Bronsleutel", rechts - "Toegewezen sleutel".

Stap 3

Klik op Nieuwe sleutel om een nieuwe sleutel toe te passen. Na een paar seconden verschijnt een uitnodiging van het programma "Druk op de gewenste toets" - druk op en om te bevestigen, klik op OK.

Stap 4

Om sneltoetsen te wijzigen, voert u de gewenste knop in de kolom "Initial Key" in. Noteer in de "Toegewezen sleutel" de knop waaraan u een nieuwe toewijzing wilt toewijzen. Selecteer de kolom "Toevoegen" en vervolgens "Toepassen".

Stap 5

Om de wijzigingen te laten werken, moet u uw computer opnieuw opstarten. Eenmaal ingeschakeld, krijgen sneltoetsen nieuwe toewijzingen. Als u de vorige waarden wilt retourneren, moet u de knop "Wissen" selecteren.

Stap 6

Start uw pc opnieuw op en alle knoppen werken zoals voorheen.

Aanbevolen: