Hoe De Opdracht "Uitvoeren " Te Openen

Inhoudsopgave:

Hoe De Opdracht "Uitvoeren " Te Openen
Hoe De Opdracht "Uitvoeren " Te Openen

Video: Hoe De Opdracht "Uitvoeren " Te Openen

Video: Hoe De Opdracht
Video: 001 Word opstarten, openen, opslaan en algemene uitleg 2024, Mei
Anonim

De opdracht "Uitvoeren" van het hoofdmenu van het Microsoft Windows-besturingssysteem is ontworpen om documenten, mappen, toepassingen en internetbronnen te openen.

De opdracht "Uitvoeren …" openen?
De opdracht "Uitvoeren …" openen?

instructies:

Stap 1

Roep het hoofdmenu van het Microsoft Windows-besturingssysteem op door op de knop "Start" te klikken en ga naar het item "Uitvoeren" om de standaard standaardmanier van het openen van het vereiste menu te implementeren.

Stap 2

Roep het contextmenu op van het item "Start" in het besturingssysteem Microsoft Windows Vista, dat standaard niet in het hoofdmenu verschijnt, en selecteer het item "Eigenschappen".

Stap 3

Klik op het tabblad Menu Start in het dialoogvenster Eigenschappen dat verschijnt en klik op de knop Aanpassen om de weergaveopties voor het gewenste menu te wijzigen.

Stap 4

Pas het selectievakje toe op het veld Opdracht uitvoeren in het vervolgkeuzemenu van het nieuwe configuratiedialoogvenster en bevestig de uitvoering van de opdracht door op OK te klikken.

Stap 5

Druk nogmaals op de OK-knop om de geselecteerde wijzigingen toe te passen, of gebruik tegelijkertijd de Win + R-functietoetsen om automatisch het dialoogvenster Uitvoeren te openen.

Stap 6

Roep het hoofdmenu van het Microsoft Windows 7-besturingssysteem op door op de knop "Start" te klikken en voer de waarde "run" in het testveld van de zoekbalk in.

Stap 7

Bevestig de zoekopdracht door op de knop "Zoeken" te klikken en gebruik de gevonden link om het dialoogvenster "Uitvoeren" te openen (voor Windows 7).

Stap 8

Gebruik de optie om de vereiste toepassing of het vereiste document te starten zonder het dialoogvenster Uitvoeren te openen. Roep hiervoor het hoofdmenu van het systeem op door op de knop "Start" te drukken en voer de waarde van het gewenste commando - de naam van de applicatie of het document - in het tekstveld van de zoekbalk in.

Stap 9

Bevestig de uitvoering van de opdracht door op de knop "Zoeken" te klikken en open het zoekresultaat.

Stap 10

Gebruik de hoofdtoepassing Finder om de vereiste programma- of documentbewerkingen op Mac OS uit te voeren en selecteer het bestand dat u wilt openen.

Stap 11

Vouw het Finder-menu in de bovenste werkbalk van het toepassingsvenster uit en selecteer de opdracht Openen of Openen met.

Aanbevolen: