Hoe "Uitvoeren Als" Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe "Uitvoeren Als" Uit Te Schakelen
Hoe "Uitvoeren Als" Uit Te Schakelen

Video: Hoe "Uitvoeren Als" Uit Te Schakelen

Video: Hoe
Video: Je on-page SEO verbeteren met deze 12 tips 2024, April
Anonim

Om de systeembeveiliging te garanderen, raden Windows-ontwikkelaars aan om onder een ervaren gebruikersaccount te werken en programma's uit te voeren als dat nodig is als beheerder. In versies van Windows Vista en Windows 7 kunnen constante UAC-prompts om bevestiging erg vervelend zijn voor de gelukkige computerbezitter.

Hoe uit te schakelen?
Hoe uit te schakelen?

instructies:

Stap 1

Vouw het knooppunt Systeembeheer in het Configuratiescherm uit en klik op de module Services. Zoek "Secundaire aanmelding" in de lijst. Roep het contextmenu op door met de rechtermuisknop op de servicenaam te klikken en "Eigenschappen" te selecteren. Vink in het vak "Opstarttype" de lijst "Uitgeschakeld" aan. Klik in het gedeelte "Status" op "Stoppen" en bevestig de beslissing door op OK te klikken.

Stap 2

In Vista en Windows 7 kunt u de service Gebruikersaccountbeheer uitschakelen - de zeer irritante UAC die verzoeken afgeeft. Open in het "Configuratiescherm" het knooppunt "Accounts …" en klik op de link "Besturingsinstellingen wijzigen …". Verplaats de niveauschuifregelaar naar de laagste positie. UAC zal niet langer aan zichzelf herinneren.

Stap 3

Voer in de programmastartregel (aangeroepen door de Win + R-combinatie) de opdracht msconfig in en ga in het systeemconfiguratievenster naar het tabblad "Service". Zoek "UAC uitschakelen" in de lijst en klik op "Start".

Stap 4

Het is waar dat Windows-ontwikkelaars het uitschakelen van deze service ten zeerste afraden, uit angst voor de kwetsbaarheid van het systeem voor malware. U kunt proberen programma's uit te voeren zonder dat u hierom wordt gevraagd door UAC. Markeer de programmasnelkoppeling met de cursor en druk op Ctrl + Enter - het programma start onmiddellijk als beheerder.

Stap 5

Klik met de rechtermuisknop op de snelkoppeling van het programma en selecteer "Eigenschappen" in het vervolgkeuzemenu. Ga naar het tabblad "Snelkoppeling" en klik op "Geavanceerd". Zet de vlag in het selectievakje "Als administrator uitvoeren". Vink op het tabblad "Compatibiliteit" het item "Als administrator uitvoeren" aan. In het vervolgkeuzemenu kunt u direct het item "Als administrator uitvoeren" selecteren.

Stap 6

Roep de programmastartlijn op met de combinatie Win + R of markeer "Uitvoeren" in het menu "Start". Voer de vereiste opdracht in en pas de combinatie Shift + Ctrl + Enter toe. Het programma wordt uitgevoerd als beheerder zonder UAC-prompt.

Aanbevolen: