Hoe Knoppen Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Knoppen Te Verwijderen
Hoe Knoppen Te Verwijderen

Video: Hoe Knoppen Te Verwijderen

Video: Hoe Knoppen Te Verwijderen
Video: How to Remove Plastic KAM u0026 Metal Snap Fasteners Easily u0026 Quickly leaving fabric intact | So Simple! 2024, April
Anonim

Bij gebruik van het Windows-besturingssysteem beginnen de meeste gebruikers door op de Start-knop te klikken. Het verzamelt alle geïnstalleerde programma's, evenals alle functies die beschikbaar zijn voor gebruikers van deze computer, inclusief het bewerken van individuele knooppunten van het besturingssysteem. Na verloop van tijd neemt hun aantal echter aanzienlijk toe, wat het moeilijk maakt om de juiste programma's te vinden.

Hoe knoppen te verwijderen
Hoe knoppen te verwijderen

Noodzakelijk

Windows-computer, muis

instructies:

Stap 1

We activeren de "Start"-knop met de linkermuisknop. In de linkerhelft van het geopende venster worden de meest recent gebruikte programma's en toepassingen weergegeven. Om onnodige knoppen te verwijderen, klikt u er één voor één met de rechtermuisknop op en selecteert u de functie "Verwijderen uit deze lijst".

Stap 2

We activeren de knop "Start" en selecteren "Alle programma's". In de lijst die wordt geopend, bekijken we de applicaties die op de computer zijn geïnstalleerd. Om de snelstartknoppen te verwijderen, klikt u met de rechtermuisknop op de toepassing en selecteert u de optie "Verwijderen" in het menu dat verschijnt. In het verschenen venster "Wilt u echt naar het winkelmandje sturen?" klik op de knop "Ja".

Stap 3

Start Internet Explorer. Onder de invoerregel bevinden zich verschillende knoppen die een deel van het scherm opeten. Klik met de rechtermuisknop op de werkbalk om de menu-oproep te activeren. Zie de lijst met geïnstalleerde ToolBars. Schakel deze functies uit om de knoppen voor advertentieservices van de werkbalk te verwijderen.

Stap 4

Roep met de rechtermuisknop op de werkbalk het menu op en selecteer "Configureer opdrachtbalk". Vervolgens selecteren we in het submenu "Opdrachten toevoegen en verwijderen". In het geopende dialoogvenster "De werkbalk aanpassen" aan de rechterkant is er een lijst met alle geïnstalleerde knoppen. Om onnodige knoppen uit het paneel te verwijderen, selecteert u deze in de lijst en klikt u op de knop "Verwijderen".

Stap 5

We doen vergelijkbare bewerkingen met andere internetbrowsers. In het tabblad "Instellingen" kunt u kiezen welke knoppen van de werkbalk moeten worden verwijderd.

Aanbevolen: