Hoe Programma's En Games Op De IPhone Te Downloaden

Inhoudsopgave:

Hoe Programma's En Games Op De IPhone Te Downloaden
Hoe Programma's En Games Op De IPhone Te Downloaden

Video: Hoe Programma's En Games Op De IPhone Te Downloaden

Video: Hoe Programma's En Games Op De IPhone Te Downloaden
Video: HappyMod Download - How To Download HappyMod iOS iPhone (2021) 2024, April
Anonim

Het installeren van applicaties en games op de iPhone gebeurt met behulp van de iTunes-mediacombinatie. Een vereiste voor het gebruik van het programma is de aanwezigheid van een Apple-ID - Apple ID.

Hoe programma's en games op de iPhone te downloaden
Hoe programma's en games op de iPhone te downloaden

instructies:

Stap 1

Download en installeer de gratis iTunes-software op uw computer om de synchronisatie te voltooien.

Stap 2

Start het gedownloade programma en ga naar het gedeelte Top gratis apps aan de rechterkant van het toepassingsvenster.

Stap 3

Selecteer een gratis applicatie en klik op het pictogram.

Stap 4

Klik op de knop App ophalen op de pagina van de geselecteerde toepassing en bevestig de download door nogmaals op de knop Downloaden te klikken.

Stap 5

Klik op de knop "Een nieuw account maken" in het dialoogvenster van het programma dat wordt geopend en voer de vereiste gegevens in de juiste velden van het nieuwe dialoogvenster in.

Stap 6

Bevestig de juistheid van het invullen van de formulieren door op OK te klikken en wacht op een bericht met een link om naar de autorisatiepagina te gaan.

Stap 7

Volg de link en zorg ervoor dat het downloaden van de geselecteerde applicatie is gestart.

Stap 8

Download de vereiste applicaties en games naar uw computer. De downloadvoortgang kan worden gevolgd in het gedeelte Downloads van het linkerdeelvenster van het iTunes-venster en geïnstalleerde toepassingen worden weergegeven in het gedeelte Toepassingen.

Stap 9

Sluit uw iPhone aan op uw computer met behulp van de meegeleverde USB-kabel en wacht tot het mobiele apparaat wordt gedetecteerd in het linkerdeelvenster van iTunes.

Stap 10

Ga naar het tabblad "Toepassingen" van het geopende dialoogvenster van het mobiele apparaat en pas het selectievakje toe op het veld "Programma's synchroniseren".

Stap 11

Gebruik de optie "Alle programma's" om het volledige pakket met gedownloade toepassingen over te dragen, of gebruik het selectievakje in het vak "Geselecteerde programma's" om handmatig de vereiste toepassingen te definiëren.

Stap 12

Pas de selectievakjes toe in de velden van de applicaties en games die moeten worden overgedragen naar het mobiele apparaat in de lijst en bevestig uw keuze door op de knop "Toepassen" te klikken.

Stap 13

Wacht tot het synchronisatieproces is voltooid en koppel je iPhone los.

Aanbevolen: