Hoe Retro Paladijn Te Spelen

Inhoudsopgave:

Hoe Retro Paladijn Te Spelen
Hoe Retro Paladijn Te Spelen

Video: Hoe Retro Paladijn Te Spelen

Video: Hoe Retro Paladijn Te Spelen
Video: Tribal Wars 2 - How to conquer an enemy's village 2024, Mei
Anonim

Paladin is een personageklasse in het online spel World of Warcraft, een van de gemakkelijkst te verhogen klassen. Bovendien is dit een van de machtigste helden. Retro paladijnen worden in de derde tak van talenten gepompt, namelijk vergelding.

Hoe retro paladijn te spelen
Hoe retro paladijn te spelen

Noodzakelijk

World of Warcraft-spelclient

instructies:

Stap 1

Gebruik de volgende symbolen om retro paladijnen te verhogen: het symbool van exorcisme, relevant voor het spelen in de arena en in solo, gebruikt voor "Otfirivanie"-huisdieren; gebruik het symbool van de hamer van gerechtigheid alleen in de derde sleuf; stel het symbool van zuivering als referentie in, het zal helpen om mana te redden. De symbolen van het zegel van wraak en gehoorzaamheid zijn controversieel. Neem altijd de volgende symbolen: zegels van gerechtigheid, redding en exorcisme. Deze symbolen geven je de mogelijkheid om te spelen als een krachtige retro paladijn.

Stap 2

Gebruik de volgende vaardigheden in World of Warcraft als Retro Paladin. Ten eerste zijn dit schadelijke slagen: een strijder van het licht, gerechtigheid van wijsheid, gerechtigheid, licht, ook een hamer van toorn en een goddelijke storm. Gebruik als ondersteunende vaardigheden het volgende om een retro-paladijn goed te spelen: zuivering, dit is een van de meest elementaire vaardigheden; de hand van vrijheid, bescherming en opoffering, evenals een heilig offer. Om effectief als een retro-paladijn te spelen, heb je defensieve vaardigheden nodig: heilig schild, goddelijk schild, goddelijke bescherming en hand van redding.

Stap 3

Selecteer bij het nivelleren van een retro-paladijn apparatuur, rekening houdend met dergelijke factoren: de opstelling waarin je gaat spelen, persoonlijke voorkeuren, de aanwezigheid van items op hoog niveau. Scherpe dingen voor stabiliteit. Het is aan te raden om 1000 - 1350 res in je inventaris te hebben. Je hebt Trinket-Priority-uitrusting, Warlord's Fury, Ashen Band of Unlimited Power, Polar Bear Claw Bracers en Ahn'kahar Necklace nodig. Steek koninklijke angst in blauwe stopcontacten.

Stap 4

Gebruik add-ons om de stroom van nuttige informatie te vergroten en plaats deze op een handige plaats op het scherm. X-Perl is een frame met een uitstekende weergave van buffs en debuffs. Dominos is een eenvoudig aan te passen barvervanger. Gebruik ook de OmniCC-add-on om alle mogelijke cooldowns weer te geven.

Aanbevolen: